Miletić potvrdio

Istra 1961 dobija novog vlasnika, u igri dva investitora

Hina

Foto: Glas Istre

Foto: Glas Istre

Kako se neslužbeno doznaje, u opciji su dva investitora i to jedan austrijski te jedan francusko-švicarski koji su iskazali interes za kupnjom većinskog paketa pulskog prvoligaša



Pulski gradonačelnik Boris Miletić u petak je Hini potvrdio kako raspolaže informacijom da bi za četiri-pet dana trebao biti poznat novi vlasnik nogometnog kluba Istra 1961.


»Pregovori su ušli u završnu fazu, no ne mogu u javnost iznijeti nikakve pojedinosti o tome. Vjerujem da smo na dobrom putu. Jedino što sam u ime grada, kao manjinski suvlasnik, zatražio od kluba popis postojećeg dugovanja prema dobavljačima, zaposlenicima i igračima, ali i potencijalnih dugova na osnovu postojećih arbitraža i sudskih sporova«, izjavio je za Hinu gradonačelnik Miletić.


Kako se neslužbeno doznaje, u opciji su dva investitora i to jedan austrijski te jedan francusko-švicarski koji su iskazali interes za kupnjom većinskog paketa pulskog prvoligaša.




Osim toga, također se neslužbeno doznaje, kako je predstavnik dosadašnjih većinskih vlasnika Michael Glover ovih dana boravio u Ljubljani i Zagrebu gdje je pregovarao s potencijalnim kupcima.