Kup Hrvatske

Igor Bišćan najavljuje nove igrače u momčadi koja mora pobijediti u Varaždinu

Portal Novilist.hr

Igor Bišćan/ Arhiva NL

Igor Bišćan/ Arhiva NL

Ova utakmica će biti dobar pokazatelj tko se gdje nalazi i na koga se može računati, odnosno da li možemo dobiti širi kadar koji će iznijeti sedam utakmica koliko je ostalo do kraja prvenstva. Doći će do promjena u ekipi, a mi naravno moramo pobijediti i proći dalje - rekao je trener Rijeke 



RIJEKA Nogometaše Rijeke nakon remija na Poljudu očekuje u srijedu još jedno gostovanje. Bijeli će u okviru osmine finala Kupa Hrvatske gostovati kod ambicioznog drugoligaša Varaždina. Ne treba napominjati da je kup natjecanje izuzetno bitno riječkoj momčadi koja se nakon desetak prvenstvenih kola oprostila od najavljene borbe za naslov prvaka, a nakon 12 kola Riječanima četiri boda bježe i pozicije koje vode u europska natjecanja. Jasno je da u tom svjetlu Kup Hrvatske može predstavljati jedinu priliku da se Riječani upletu u borbu za jedan trofej i možda kroz to natjecanje stignu do Europe. Trener Igor Bišćan gostovao je i ovoga ponedjeljka u eteru Radio Rijeke i osvrnuo se na predstojeći ogled u Varaždinu.


– Moramo biti svjesni da nas očekuje jako nezgodna utakmica. Nekim igračima ćemo pružiti priliku, jednostavno moram se maksimalno dobro upoznati sa svim mogućnostima mojih igrača i bez obzira na važnost utakmice mi smo svi ekipa i moram dobiti potpunu sliku o formi i stanju igraču. Ova utakmica će biti dobar pokazatelj tko se gdje nalazi i na koga se može računati, odnosno da li možemo dobiti širi kadar koji će iznijeti sedam utakmica koliko je ostalo do kraja prvenstva. Doći će do promjena u ekipi, a mi naravno moramo pobijediti i proći dalje. Sigurno će biti nekoliko novih igrača u sastavu – ustvrdio je Bišćan u emisiji Pod stijenama Kantride.