Varaždinski odjeci

IGOR BIŠĆAN: Bili smo ozbiljni i bolji od Varaždinaca u glavnim dijelovima utakmice

Denis Frančišković

Igor Bišćan/D. ŠKOMRLJ

Igor Bišćan/D. ŠKOMRLJ

Gledali smo jako zanimljivu utakmicu u jako lijepom ambijentu. Podsjetilo me to na stare dane Varteksa kad je ovdje uvijek lijepo bilo igrati - rekao je trener Rijeke nakon utakmice



Igor Bišćan, trener Rijeke:


– Treba čestitati i jednima i drugima, gledali smo jako zanimljivu utakmicu u jako lijepom ambijentu. Podsjetilo me to na stare dane Varteksa kad je ovdje uvijek lijepo bilo igrati. Bila je to promocija nogometa u kojoj smo mi pobijedili kako smo pobijedili, ali treba čestitati objema momčadima. Na kraju moram biti zadovoljan jer znali smo da će biti teško i zahtjevno, protiv nezgodnog protivnika koji u ovakvom ambijentu može napraviti probleme. Domaćini su se borili kao lavovi, ali mislim da smo i mi bili ozbiljni. Nismo potcjenili Varaždin. Na kraju su odlučivale sekunde, ali mislim da smo u glavnim dijelovima utakmice bili bolji. 


Branko Karačić, trener Varaždina:




– Željeli smo proći, ali nismo to ostvarili. Prvih 15 minuta bili smo uplašeni, nervozno i neorganizirano, a nakon gola krenuli smo odlučnije i agresivnije. Izjednačili smo i imali čak najbolju šansu na utakmici, no Golubar nije izbliza ubacio loptu u mrežu. U drugom dijelu Rijeka je u pojedinim trenucima ušla i u nervozu, imala inicijativu, međutim sterilnu. Sretan sam kako smo dobar otpor pružili kvalitetnoj momčadi Rijeke. Tužan sam što smo ipak pali u zadnjim sekundama. Rijeci želim puno sreće u nastavku natjecanja.