Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
24. listopada 2019.
Ususret Izbornoj skupštini

Dario Šimić i službeno kandidat NS Županije splitsko-dalmatinske za predsjednika HNS

Dario Šimić / Snimio Vedran KARUZA
Dario Šimić / Snimio Vedran KARUZA
Autor:
Objavljeno: 4. prosinac 2017. u 22:13 2017-12-04T22:13:09+01:00

»Na večerašnjoj skupštini Nogometnog saveza Županije splitsko-dalmatinske nazočilo je 186 izaslanika od kojih je u javnom glasovanju 184 podržalo Šimića za kandidata za predsjednika HNS-a, dok su dva izaslanika bila suzdržana, a to znači kako je on sada i službeno naš kandidat za tu dužnost«, rekao je Erceg

SPLIT Skupština Nogometnog saveza Županije splitsko-dalmatinske u ponedjeljak je i službeno odlučila kandidirati Darija Šimića za predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza, potvrdio je za Hinu Marko Erceg predsjednik tog županijskog nogometnog saveza.

»Na večerašnjoj skupštini Nogometnog saveza Županije splitsko-dalmatinske nazočilo je 186 izaslanika od kojih je u javnom glasovanju 184 podržalo Šimića za kandidata za predsjednika HNS-a, dok su dva izaslanika bila suzdržana, a to znači kako je on sada i službeno naš kandidat za tu dužnost«, rekao je Erceg.

Predsjednik Nogometnog saveza Županije splitsko-dalmatinske dodao je kako je na večerašnjoj Skupštini također odlučeno da on bude kandidat za člana Izvršnog odbora HNS-a.

Večerašnja odluka županijskog splitsko-dalmatinskog nogometnog savez o službenoj kandidaturi Šimića za predsjednika HNS-a uslijedila je nakon što je Izvršni odbor tog županijskog saveza prošlog tjedna (28. studenog) jednoglasno podupro Šimićevu kandidaturu za predsjednika HNS-a.

Kandidat za predsjednika HNS-a mora imati podršku od najmanje devet županijskih saveza. Izbori za vodstvo HNS-a održat će se na Izbornoj skupštini tog saveza sazvanoj za 22. prosinca ove godine.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.