Drugačija utakmica

BRUNO PETKOVIĆ: Mi smo favoriti, ali to trebamo dokazati na terenu

Hina

Bruno Petković i Dario Melnjak/R. BRMALJ

Bruno Petković i Dario Melnjak/R. BRMALJ

Petković je istaknuo da voli igrati velike utakmice te da sav pritisak pokušava usmjeriti u pozitivnom smjeru



RIJEKA Napadač hrvatske nogometne reprezentacije Bruno Petković prije treninga na Rujevici u četvrtak kazao je da će Slovaci u subotu sigurno pokušati igrati drugim pristupom nego u Trnavi jer dolaze maksimalno motivirani, ali da vjeruje u kvalitetu hrvatske reprezentacije te da će dokazati da je bolja momčad. 


Na pitanje koga je od hrvatskih napadača najviše cijenio dok je bio mlađi, rekao je da je bilo mnogo dobrih napadača i da nije pratio nijednog od njih posebno.


– Šuker je bio ikona kad sam bio dijete, a tata mi je govorio da ne mogu biti Šuker ako ne pucam s lijevom nogom. Trudio sam se kao dijete i nije mi išlo najbolje, ali sam sad naučio – kazao je Petković. 




Istaknuo je da voli igrati velike utakmice, te da sav pritisak pokušava usmjeriti u pozitivnom smjeru, da to bude dodatni motiv i “vjetar u leđa” za odličnu partiju.


– Mi smo favoriti u skupini, ali to trebamo dokazati na terenu – zaključio je Bruno Petković.


Branič Borna Barišić je ocijenio da će utakmica u Rijeci biti sigurno drugačija nego ona u Trnavi.


– Mi smo sigurno bolji, ali omjer 0:4 sigurno nije realan – kazao je Barišić. – Naša utakmica je bila savršena, a oni su podbacili. No, svakako je kvaliteta i prednost na našoj strani.


Upitan da komentira rasprave o tome je li se trebalo igrati u Rijeci ovu utakmicu, naveo je da je od početka dogovoreno da se kvalifikacije igraju u Zagrebu, Splitu, Osijeku i Rijeci. – Što se mene tiče, ne vidim nikakav problem da se igra na Rujevici. Vjerujem da će biti odlična atmosfera – istaknuo je Barišić.