Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 9° 2
Sutra: 9° 9° 2
19. siječnja 2020.
Najnoviji zaokret

BRANKO KAJFEŠ: Prijedlog MNO-a Rijeka ostaje isti - Treća liga sa 12 klubova

Branko Kajfeš/Foto Arhiva NL
Branko Kajfeš/Foto Arhiva NL
Autor:
Objavljeno: 2. srpanj 2019. u 13:10 2019-07-02T13:10:33+02:00

RIJEKA Iako je Natjecateljska komisija HNS-a ostavila mogućnost proširenja novoformirane Treće HNL - zapad sa 12 do maksimalno 16 klubova čini se da do toga ipak neće doći. Naime, to HNS-ovo tijelo ostavilo je Međužupanijskom nogometnom odboru da donese konačan zaključak, a on glasi ovako:

- Zaključak MNO-a Rijeka je da ostaje pri prijedlogu od 28. lipnja, dakle da se od iduće sezone Treća HNL - zapad igra sa 12 klubova. Što se tiče Četvrte lige ona će se slagati po kriterijima za taj rang natjecanja - kratko i jasno je poručio tajnik MNO-a Rijeka Branko Kajfeš i dometnuo kako će takav prijedlog biti upućen Izvršnom odboru HNS-a koji bi na svojoj idućoj sjednici trebao usvojiti sve promjene nogometnih natjecanja.

U slučaju da ovaj prijedlog MNO-a Rijeke ne doživi neke promjene Buje i Otočac, odnosno Borac i Naprijed neće postati trećeligašima već će ostati četvrtoligašima.

U tom rangu natjecanja vjerojatno će igrati 12 klubova, odnosno devet "starih" četvrtoligaša plus tri županijska prvaka: Gospić, Medulin i OŠK Omišalj. Omišljani su MNO-u dostavili potvrdu da će svoje domaće utakmice, dok ne urede svoje igralište, igrati na zamjenskom stadionu "Josip Pepi Uravić" u Krku.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.