Trener Rijeke

SIMON ROŽMAN: Vidjet ćemo nakon pretraga kakvo je stanje s Acostyjem, Pavičićem i Kvržićem

Denis Frančišković

Simon Rožman/Foto Arhiva NL

Simon Rožman/Foto Arhiva NL

Lijepo je da smo i na ovaj način obilježili stogodišnjicu nogometa u Crikvenici. Ujutro smo odradili trening s jednom garniturom igrača, popodne odigrali jednu korektnu utakmici - istaknuo je Rožman. Svaki trening, svaka utakmica daje neku noviju sliku i neka nova saznanja o igračima, što i koliko mogu - rekao je trener Rijeke nakon utakmice u Crikvenici



RIJEKA Trener »bijelih« Simon Rožman ovako je prokomentirao pobjedu svoje momčadi u revijalnoj utakmici u Crikvenici.


– Lijepo je da smo i na ovaj način obilježili stogodišnjicu nogometa u Crikvenici. Ujutro smo odradili trening s jednom garniturom igrača, popodne odigrali jednu korektnu utakmici – istaknuo je Rožman. Svaki trening, svaka utakmica daje neku noviju sliku i neka nova saznanja o igračima, što i koliko mogu. Sve je to dobrodošlo. Ozlijeđeni igrači? Vidjet ćemo kakvo je stanje s Acostyjem, Pavičićem i Kvržićem nakon pretraga. Svi ostali su OK.


Nakon stresne utakmice u Koprivnici struka »bijelih« očekivano okreće se subotnjem ogledu s Goricom, momčadi koja dobila sve četiri međusobne utakmice.




– Već smo bacili fokus na novu utakmicu. Želimo ispraviti stvari koje nisu onako kako bi mi željeli. Bitno je da znamo što želimo i kako to sprovesti u djelo – zaključuje Rožman.


Crikveničani će priznati da su im ovakve »slavljeničke« utakmice dobrodošle, ali i da su zamorne za momčad.


– Imamo dobre uvjete, ekipu i atmosferu, a utakmica s Rijekom nam je pala na radni dan. Većina nas je s posla došla na utakmicu i stvarno je lijepo što smo nastavili veliki jubilej obilježavati na ovaj način – kaže Jeton Imeraj, brzonogi krilni napadač Kiraca koji je s nekoliko šprinteva malo i namučio riječku obranu.


– U posljednje vrijeme smo kao profesionalci, ha, ha… Dvaput tjedno utakmica. Iskreno, to nam je malo naporno, nedostaje nam malo svježine. Svi manje-više radimo, osobno moram zahvaliti kolegama što su me »pokrpali« na poslu. No, za nas je dobro odigrati ovakvu utakmicu da vidimo gdje smo. Možeš jedan na jedan proći nekoga, ali odmah potom te dočeka prepreka. Dečki su brži i spremniji – zaključuje Imeraj.