Dario Župarić

Prvenstvo je tek počelo, ali bude li ovakvo suđenje i dalje, ne znam što očekivati

Denis Frančišković

Dario Župarić/Foto D. ŠKOMRLJ

Dario Župarić/Foto D. ŠKOMRLJ

Slabosti u našim redovima? Ne bih rekao. Da smo poveli u prvoj minuti, možda bi bilo 5:0 za nas. Ta odluka je utjecala na cijeli rezultat. Prvenstvo je tek počelo, ali bude li ovakvo suđenje i dalje, ne znam što očekivati. Sad smo se mogli boriti s Hajdukom za vrh, ali to ovog puta nije bilo do nas. Nadam se da više neće biti ovakvih sudačkih grešaka - zaključuje Župarić.



RIJEKA Puno je razočarenja i ogorčenosti bilo u redovima »bijelih« nakon mizernog remija s Interom. Dario Župarić, uvijek otvoren i realan, nije skrivao osjećaje, ali dojam je niti ono što je proživjela Rijekina svlačionica nakon svega što se događalo na travnjaku. Deset žutih kartona, sedam minuta sudačke nadoknade, puno iskri i iskrica u utakmici koja je za »bijele« otišla u potpuno drugom, neočekivanom smjeru…


– Vidjeli ste sve. Razočaran sam suđenjem. Mi živimo za ovo, 20 godina treniramo i odričemo se, a onda dođe čovjek i masakrira nas u jednoj noći. I njemu bude svejedno… Ne znam što bih drugo rekao. Dali smo sve od sebe, a sudac je baš utjecao na rezultat utakmice – bio je jasan Župarić.Rijekin stoper osvrnuo se na neke dvojbene detalje…

– Jedanaesterac? Ne znam bi li takav prekršaj svirao sudac na sredini terena. Pogotovo u prvoj minuti. Malo mi je to smiješno, takvih duela na utakmici ima sto, po tome bi se svaki trenutak trebala zaustavljati igra. Onako kako mi živimo za utakmice, tako bi trebali i suci. Trebali bi bolje pratiti igrače, gledati tko se valja, tko krade vrijeme… Realno smo igrali možda 60 minuta. Sudac je od prvog trenutka unio puno nervoze – kaže Dario koji smatra da ovom se »nulom« momčad nije dovela u previše lošu situaciju.


– Slabosti u našim redovima? Ne bih rekao. Da smo poveli u prvoj minuti, možda bi bilo 5:0 za nas. Ta odluka je utjecala na cijeli rezultat. Prvenstvo je tek počelo, ali bude li ovakvo suđenje i dalje, ne znam što očekivati. Sad smo se mogli boriti s Hajdukom za vrh, ali to ovog puta nije bilo do nas. Nadam se da više neće biti ovakvih sudačkih grešaka – zaključuje Župarić.