Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 4° 3n
Sutra: 4° 4° 3n
29. veljače 2020.
Simon Sluga

Nije baš tako bajno kako se misli i piše, nije bilo ponuda osim ove Lutona

Simon Sluga
Simon Sluga
Autor:
Objavljeno: 22. srpanj 2019. u 14:36 2019-07-22T14:36:00+02:00

Ako se klub stabilizira u Drugoj ligi, ako se izgradi dobra priča, mislim da će mi se otvoriti stotinu mogućnosti pa sam presretan što sam oovako odlučio - otkrio je Sluga za SN.

RIJEKA Simon Sluga otkrio je nekoliko zanimljivosti u svoje intervjuu za Sportske novosti po odlasku u Luton Town. Iako su se hrvatski mediji natjecali s imenima klubova koja navodno žele u svoje redove dovesti hrvatskog reprezentativnog vratara Sluga je potvrdio ono što je naš portal prvi izvjestio: ponuda Luton Towna bila je jedina s kojom su raspolagali Sluga i društvo na Rujevici.

- Drugih ponuda osim ove nije ni bilo, nije baš tako bajno kako se misli i piše... Ako se klub stabilizira u Drugoj ligi, ako se izgradi dobra priča, mislim da će mi se otvoriti stotinu mogućnosti pa sam presretan što sam oovako odlučio - otkrio je Sluga i potvrdio da mu je teško pao rastanak s Rijekom. Klubom i gradom...

- Od 16. godine sam u Rijeci i taj rastanak mi nije lako pao. Ali s Rijekom nikad neće biti zbogom, midlim da ljudi vide koliko volim klub i grad, da mi je Rijeka drugi dom poslije Poreča. Sve što sam do sada radio je govorilo za sebe, dres Rijeke sam uvijek nosio s velikim poštovanjem i respektom prema svima i u svakoj situaciji. Duboko u sebi sam tužan jer da sam mogao cijelu karijeru ostati u Rijeci ja ne bih nikada odlazio, ali u hrvatskom nogometu je situacija da se ne može ostati 15-ak godina u jednom klubu i osigurati egzistenciju - rekao je između ostaloga donedavni vratar Rijeke u jedinom hrvatskom sportskom dnevniku.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.