Perspektivna mladost

Mladi igrači produžili ugovore s Rijekom nakon čistke u klubu

Portal Novilist.hr

Ivan Lepinjica već je dio prve momčadi Rijeke/Foto V. KARUZA

Ivan Lepinjica već je dio prve momčadi Rijeke/Foto V. KARUZA

Ugovore su produžili igrači Rijeke Ivan Lepinjica, Hrvoje Smolčić, Ivor Pandur i Matej Vuk, kao i Denis Bušnja koji je trenutno na posudbi u Istri



RIJEKA Nakon što su odlukom sportskog direktora Rijeke Srećka Juričića iz kluba potjerana četvorica igrača, danas je objavljeno kako su nove ugovore potpisali mladi igrači. 


Vjernost klubu produžili su igrači Rijeke Ivan Lepinjica, Hrvoje Smolčić, Ivor Pandur i Matej Vuk, kao i Denis Bušnja koji je trenutno na posudbi u Istri.


Opcija profesionalnog ugovora aktivirana je Danijelu Štefulju i Adrijanu Liberu, također izdancima omladinskog programa riječkog prvoligaša, a nove ugovore potpisali su i nigerijski vratar David Nwolokor te 16-godišnji Noel Bilić.




– Jako smo sretni što smo produžili ugovore odnosno aktivirali opciju o produženju s našim mladim igračima. Pravilnim razvojem vjerujmo da će uskoro biti i prvotimci Rijeke. Idu u dobrom smjeru, imaju pozitivan stav, dobar mentalitet i vole raditi.  Ono što je najvažnije vezani su za naš grad i klub. Neki već igraju, a neki će vrlo skoro igrati važne uloge u prvoj momčadi Rijeke i vjerujem veseliti sve naše navijače, rekao je za klupsku web stranicu Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora HNK Rijeka.