Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 4° 1
Sutra: 4° 4° 1
12. prosinca 2019.
Druženje igrača i navijača

foto DRUŽENJE NA KRKU Rabuzinovo sunce obasjalo Zlatni otok i privuklo navijače Rijeke

Mladen Milohnić, predsjednik PBO i članovi Udruge uz trofej i igrače najdražega kluba
Mladen Milohnić, predsjednik PBO i članovi Udruge uz trofej i igrače najdražega kluba
Autor:
Objavljeno: 22. lipanj 2019. u 20:45 2019-06-22T20:45:00+02:00

Sretni smo što su igrači došli i u "naše dvorište". A sezona? Očekujemo pokoje pojačanje i dobra izdanja u Europi, svi se potajno nadamo i skupini Europske lige. Bit ćemo vjerna podrška! - rekao je Ivan Polonijo, tajnik Kluba navijača Plavo bijeli otok. 

KRK Unatoč kiši živo je i preplavljeno nogometnim ćakulama bilo predvečer u Sportskom centru Josip Uravić Pepi. HNK Rijeka i Zlatni otok već godinama i desetljećima idu "ruku pod ruku", nakon Kantride navijači s Krka sve više pohode i Rujevicu. Suradnja u tom smjeru ide dalje, nepokidane su navijačke niti Rijeke i Krka. Na stadionu lokalnog trećeligaša u organizaciji Kluba navijača Plavo bijeli otok, a na inicijativu kluba održano druženje, prodaja kompleta ulaznica i učlanjivanja za nadolazeću sezonu te su cijelom događaju s Rijekine strane nazočila i četvorica igrača, Jakov Puljić, Joao Escoval, Hrvoje Smolčić i Filip Braut, koji je živi 50-ak metara od igrališta. U delegaciji "bijelih" našli su se i Luka Ivančić, Srećko Juričić i Alen Fućak. Zasjalo je i Rabuzinovo sunce, najnoviji trofej Kupa Hrvatske osvojen u pamtljivom pulskom finalu koji će još godinu dana krasiti klupske vitrine, a s kojim su kao i s igračima svi zainteresirani mogli ovjekovječiti trenutak za povijest.

Odazvalo se preko 150 članova Udruge na produženje članstva i kompleta ulaznica za novu sezonu, a domaćine je posebno obradovala inicijativa kluba da dođu u goste Krku.

- Cilj nam je kao i uvijek širenje članstva i naše zajednice, da nas ima što više i da što više pohodimo utakmice na Rujevici. Drago nam je da klub ide u tom smjeru da se otvori udrugama koje su van Rijeke i da je to prepoznato. Sretni smo što su igrači došli i u "naše dvorište". A sezona? Očekujemo pokoje pojačanje i dobra izdanja u Europi, svi se potajno nadamo i skupini Europske lige. Bit ćemo vjerna podrška! - rekao je Ivan Polonijo, tajnik Kluba navijača Plavo bijeli otok. 

IMG-8ce458ec7c380f3c9e53ae7fdb01ec08-V (1)
Druženje nogometaša Rijeke i članova Udruge Plavo bijeli otok na Krku

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.