I dalje ništa ne zna

DAMIR MIŠKOVIĆ: Veselimo se utakmici protiv Slovačke, atmosfera na Rujevici bit će fantastična

Portal Novilist.hr

Damir Mišković/Foto Arhiva NL

Damir Mišković/Foto Arhiva NL

Promjena domaćinstva, koliko sam upoznat, nije bila tema formalnih ili neformalnih razgovora unutar izvršnog odbora HNS-a, a osobe iz Saveza zadužene za organizaciju utakmice najavile su svoj dolazak u kamp HNK Rijeka u ponedjeljak ili utorak idućega tjedna. Konfiguracija našeg stadiona i blizina navijača sasvim će sigurno dodatno osnažiti osjećaj zajedništva hrvatske nogometne reprezentacije i svih njenih navijača - poručio je Damir Mišković u klupskom priopćenju.



RIJEKA S Rujevice su prema medijima odaslali izjavu Damira Miškovića na temu kvalifikacijske utakmice protiv Slovačke. Predsjednik Rijeke je uvjeren kako neće doći do promjene domaćinstva te utakmice, odnosno da će se ona odigrati u Rijeci iako svi mediji danima već izvještavaju o tome kako je HNS već zatražio od UEFA-e prebacivanje te utakmice na kvalitetnijih travnjak i veći stadion u Maksimiru. 


– Odluka da se kvalifikacijska utakmica posljednjeg kola grupe E za EURO 2020. između nogometnih reprezentacija Hrvatske i Slovačke igra na stadionu HNK Rijeka donesena je jednoglasno na sastanku izvršnog odbora HNS-a u srpnju ove godine. Takva odluka donesena je sukladno cilju da hrvatska nogometna reprezentacija svoje domaće utakmice igra u različitim gradovima diljem Lijepe naše.  Izvršni odbor HNS-a drži da hrvatska nogometna reprezentacija na jednak način pripada svim našim građanima bez obzira iz kojeg kraja dolaze. Osobno sam član izvršnog odbora HNS-a  i dopredsjednik Saveza, a o mogućoj promjeni domaćinstva ove utakmice saznao sam iz medijskih napisa. Promjena domaćinstva, koliko sam upoznat, nije bila tema formalnih ili neformalnih razgovora unutar izvršnog odbora HNS-a, a osobe iz Saveza zadužene za organizaciju utakmice najavile su svoj dolazak u kamp HNK Rijeka u ponedjeljak ili utorak idućega tjedna. Prije HNS-a, prvi operativni posjet stadionu u Rijeci već su obavili predstavnici slovačkog nogometnog saveza i UEFA-e. Napominjem kako se cijeli navijački puk iz zapadnog dijela naše domovine veseli činjenici što je Rijeka napokon domaćin jednoj izrazito važnoj i velikoj utakmici i svi skupa s nestrpljenjem očekujemo priliku da bodrimo Vatrene do još jednog velikog uspjeha. Uvjeren sam da će atmosfera na našem stadionu biti fantastična, a konfiguracija našeg stadiona i blizina navijača sasvim će sigurno dodatno osnažiti osjećaj zajedništva hrvatske nogometne reprezentacije i svih njenih navijača – poručio je Damir Mišković u klupskom priopćenju.