Inter

Bivši junior Rijeke: Želimo na Rujevici pokazali kako imamo odlične igrače

Ivana Vaupotić

SLAVLJE U DRESU RIJEKE – Igor Postonjski  / Snimio Damir ŠKOMRLJ

SLAVLJE U DRESU RIJEKE – Igor Postonjski / Snimio Damir ŠKOMRLJ

Prije toga je 22-godišnji odradio juniorski staž u gradu na Rječini. No, nikada nije stigao do udarne postave »Rijeke«, koja pritom 13. prosinca stiže u Zaprešić na utakmicu četvrtfinala Kupa.



 U zadnjih mjesec i pol dana, od poraza na Poljudu krajem rujna (2:0), »Inter« je upisao pet uzastopnih utakmica bez poraza. Stoga nikoga ne treba čuditi optimizam u zaprešićkim redovima uoči gostovanja na Rujevici. Uostalom, trupe trenera Samira Toplaka prije dva su tjedna na svom terenu uvjerljivo pobijedile »Osijek« zahvaljujući golovima zabijenim nakon prekida koje uglavnom izvodi Igor Postonjski.


– Priželjkivali smo pozitivnu seriju rezultata. Uglavnom smo igrali sa suparnicima koji su nam podjednaki i pokazali smo da možemo nizati bodove. Taj dio smo uspješno riješili, a sada želimo do uspjeha i protiv ovih velikih – kaže Postonjski, koji je tijekom prošlog zimskog prijelaznog roka stigao u »Inter« iz redova nedavnog suparnika »Rijeke« u osmini finala Kupa, drugoligaša »Gorice«.


Prije toga je 22-godišnji odradio juniorski staž u gradu na Rječini. No, nikada nije stigao do udarne postave »Rijeke«, koja pritom 13. prosinca stiže u Zaprešić na utakmicu četvrtfinala Kupa.




– Imamo odlične igrače, i to želimo pokazati već na Rujevici. Obje utakmice s »Rijekom« su nam jednako važne jer igramo s aktualnim prvakom koji zaslužuje maksimalno poštovanje. Odigrat ćemo ih muški, pa kako bude. Sigurno ćemo tražiti svoju priliku – dodaje 22-godišnji veznjak rođen u Zaboku.


Ove sezone Postonjski je zabio jedan gol, i to iz slobodnog udarca u srazu s »Nedelišćem« u šesnaestini finala Kupa. Sada, pak, ima jednu želju.


– Još uvijek čekam prvi gol u prvenstvu. Kada bih mogao birati, volio bih se to dogodi u subotu na Rujevici – zaključuje Postonjski.