Reakcije trenera

Bišćan o remiju s Osijekom: ‘Zadovoljni su oni, zadovoljni smo mi, mogli su navijači uživati’

Portal Novilist.hr

Foto Damir Škomrlj

Foto Damir Škomrlj



RIJEKA Remi Rijeke i Osijeka 1:1 na Rujevici u petom kolu Prve HNL komentirali su treneri Igor Bišćan i Dino Skender.


– Kad dugo vodiš, čini ti se da si trebao pobijediti. Ali bit ćemo na kraju zadovoljni bodom. Utakmica je bila zanimljiva, Osijek je imao kontrolu igre, nije bilo jednostavno čuvati vodstvo. Činilo se da ćemo izdržati, ali imali su dosta šansi, nešto je moralo zalutati u naš gol. Zadovoljni su oni, zadovoljni smo mi, mogli su navijači uživati, rekao je Igor Bišćan.


Osvrnuo se i na predstojeću utakmicu s Gentom u play offu Europske lige.




– Oni su favoriti, po kvaliteti su kao Dinamo. Morat ćemo biti na maksimumu da bi imali bilo kakve šanse. Dečki su spremni na to, spremni su se boriti. Nadamo se pozitivnom rezultatu, a onda ćemo na Rujevici imati realne šanse nešto napraviti, rekao je Bišćan.


Trener Osječana Dino Skender čestitao je Rijeci na dobroj utakmici.


– Kontrolirali smo utakmicu i diktirali tempo, ali imali smo tehničke greške i nedostajalo je šansi. Gol Rijeke nas je presjekao u najboljem trenutku. Uspjeli smo evo izjednačiti na kraju. Oni su imali i prečku pa možemo biti zadovoljni bodom. Bio je ovo pravi derbi. Na Rujevici uzeti bod je dobar rezultat, rekao je Dino Skender.


Osječane u sljedećem kolu čeka derbi s Hajdukom.


– Protiv Hajduka ćemo vidjeti koliko možemo parirati najjačim momčadima. Želimo otići na novo više i krenuti pobjeđivati u derbijima. Silva? Nije spreman za više od 20-ak minuta, i meni je ovo bio rizik jer ga nisam vidio u natjecateljskoj utakmici. Ali eto, hvala Bogu, imao je tu asistenciju, a kasnije i zicer, šteta što nije ušlo, rekao je Skender.