Riječki tragičar

ANTONIO MIRKO ČOLAK: Imamo VAR, ali ne možemo donijeti pravu odluku, loptu sam pogodio ramenom!

Denis Frančišković

Antonio Mirko Čolak, trenutak nakon sporne situacije/D. KOVAČEVIĆ

Antonio Mirko Čolak, trenutak nakon sporne situacije/D. KOVAČEVIĆ



VELIKA GORICA Antonio Mirko Čolak bio je tragičar sinoćnje velikogoričke utakmice. U 22. minuti nije realizirao stopostotnu prigodu pogodivši vratnicu na dodavanje Štefulja, a u u nadoknadi njegov je dvojben pogodak poništen.


– Po meni to je bio gol, pogodio sam loptu ramenom. Šteta, ja mislim da je to regularan gol. Pogledao sam i snimku kamere iza gola, no vidi se samo stativa. Šteta i što se to ne vidi dobro kao i u drugim ligama koje pratimo i vidimo kako se analiziraju sporne situacije. Imamo VAR, a ne možemo donijeti pravu odluku – rekao je najbolji Rijekin strijelac.


Kako svaka loša vijest ne dolazi sama, Čolak je zbog te “ruke” dobio i žuti karton. Treća mu je to akumulirana opomena zbog koje propušta Osijek.




– Još više mi je žao što sam dobio žuti. Nije u svemu tome spornom postojala nikakva namjera. To me još više boli što neću moći igrati protiv Osijeka. Ja sam se samo nasmijao, a sudac mi je rekao da su takva pravila. Moram na kraju živjeti s ovom odlukom. Jako mi je teško jer bio sam pun emocija. Bio sam pun sreće i radosti, a na kraju bih mogao plakati – ustvrdio je Čolak.