NBA

LA Clippersi još jednom slavili u Oaklandu: Hrvatski centar na klupi, Durant zabio 45 poena

Hina

foto: screenshot

foto: screenshot

Pobjednik te serije će u konferencijskom polufinalu igrati protiv Houstona koji je sa 4-1 izbacio Utah Jazz. Rocketse je do pobjede 100-93 u njihovom Toyota Centeru predvodio James Harden sa 26 koševa. Kod gostiju je najbolji strijelac bio Royce O'Neale sa 18 koševa.



OAKLAND – Košarkaši Los Angeles Clippersa kao gosti su svladali Golden State Warriorse sa 129-121 i drugom pobjedom nad aktualnim prvacima u njihovoj Oracle Areni smanjili zaostatak na 3-2 u seriji na četiri pobjede.


Hrvatski centar Ivica Zubac nije ulazio u igru kod gostiju koje je do iznenađujuće pobjede predvodio Lou Williams sa 33 koša i 10 asistencija. Kevin Durant je za domaće ubacio 45 poena.


Clippersi će u noći s petka na subotu po srednjoeuropskom vremenu (4 sata) ugostiti Golden State u Los Angelesu i pokušati izboriti sedmu utakmicu.




Pobjednik te serije će u konferencijskom polufinalu igrati protiv Houstona koji je sa 4-1 izbacio Utah Jazz. Rocketse je do pobjede 100-93 u njihovom Toyota Centeru predvodio James Harden sa 26 koševa. Kod gostiju je najbolji strijelac bio Royce O’Neale sa 18 koševa.