Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
20. studenoga 2019.
Poziv zainteresiranim autorima

Život Kluba Palach i Jana Palacha kroz izložbu 3. svibnja

Ilustracija / Foto Arhiv NL
Ilustracija / Foto Arhiv NL
Autor:
Objavljeno: 28. travanj 2013. u 13:30 2013-04-28T13:30:00+02:00

Organizatori izložbe pozivaju sve zainteresirane da se svojim radovima uključe u njezinom stvaranju.

RIJEKA Fotografije, crteži, tekstovi i svi drugi radovi na temu »Život Kluba Palach i Jana Palacha« bit će izloženi u završnoj izložbi u ovom izlagateljskom ciklusu galerije »Palach«. Organizatori izložbe pozivaju sve zainteresirane da se svojim radovima uključe u njezinom stvaranju.

– Sam medij kroz koji se autori žele izraziti nije zadan, odnosno ograničen, jedino je potrebno da radovi budu inspirirani raznim događajima, susretima, koncertima, radionicama i sličnim, odnosno vašim doživljajima nastalima u Klubu (ili njegovoj okolici). To mogu biti fotografije koncerata ili rođendana, plakati s raznih događanja u Palachu, tekstovi o Klubu ili samom Janu Palachu, šalabahtari pisani uz macchiato, videouradci snimljeni u istom prostoru i tako redom. Svaki rad je dobrodošao, poručuje voditeljica galerije »Palach« Bojana Butković.

Predstavljanje radova bit će održano u petak, 3. svibnja s početkom u 19 sati, što znači da svi koji žele sudjelovati u izložbi tada mogu početi donositi radove.

– Naime, želja nam je da se svi zajedno još jednom podružimo i razveselimo, ostavimo svoj tribute u Klubu, svoj trag na zidu te se i na taj način oprostimo od ove etape postojanja istog, dodaju organizatori napominjući kako je videouratke snimljene na CD-u potrebno dostaviti najkasnije do utorka 30. travnja. 

Sva dodatna pitanja vezana uz izložbu mogu se uputiti na mail palach.galerija@gmail.com

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PayDo parking aplikacija