Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
14. prosinca 2019.
Pobijedila strah

VIDEO Popularna hrvatska pjevačica u avanturi života: "Ipak sam krenula, morala sam…nisam imala izbora!"

Photo/Danijela Martinović
Photo/Danijela Martinović
Autor:
Objavljeno: 13. veljača 2019. u 13:43 2019-02-13T13:43:31+01:00

Omiljena pjevačica odlučila je pobijediti strah od visine na najbolji mogući način  - padobranskim skokom.

Uvijek optimistična Danijela Martinović upustila se u avanturu života i pritom se suočila sa svojim velikim strahom. Popularna se pjevačica užasno boji visine, ali nije dozvolila da je to spriječi u avanturi skakanja padobranom.

"Suočavanje je to s mojim najvećim strahom. Pomislila sam, pa to zaista trebam snimiti - nema glume, nema kalkulacije, nema pripreme niti ispravljanja, istinito je, kako bude bit će. I ja bih voljela vidjeti kako netko zaista ulazi i prolazi kroz svoj strah, tako je nastala ova snimka. Strah je bezobrazna brana koja stoji nasred života i sprječava nas da ga proživimo do kraja. U većini slučajeva, on je jedna obična izmišljotina, sjena, nejasna tvorevina. Tko zna zbog čega je tu. Sad nećemo ulaziti u detalje već jednostavno priznati, tu je ali ne da bi me zastavio, već mi je izazov da vidim tko sam to ja. Idem kroz njega i gotovo!" - otkrila je Danijela koja je uživala u skoku koji će rado ponoviti.

Photo/Danijela Martinović

Do avanture života, dovela ju je priča koja traje malo više od pola godine. Priča se sastoji od niza videosnimki u kojima Danijela intervjuira ljude koji ju inspiriraju.

„Prije malo više od pola godine krenula sam u novu avanturu zvanu #Danijelabezfiltera. Iako nisam imala jasnu viziju o tome što to zapravo znači ipak sam krenula, morala sam, vuklo me, dozivalo…nisam imala izbora. Prva  i glavna ideja je bila ta da intervjuiram ljude koji me inspiriraju, a njih ima. Zaljubiti ćete se u svakog pojedinačno, garantiram!“ – govori Danijela o serijalu videa koje možete pogledati na njenom Youtube kanalu.

Photo/Danijela Martinović

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.