Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
17. veljače 2020.
Trump VS Terminator

Trump se ponovno "proslavio", a ovaj put mu je meta Schwarzenegger: "Znaš što? On je umro..."

FOTO/Flickr
FOTO/Flickr
Autor:
Objavljeno: 14. srpanj 2019. u 7:53 2019-07-14T07:53:00+02:00

Na Twtiter je dospio citat aktualnog američkog predsjednika u kojem stoji da je Arnold Schwarzenegger "umro".

Glasine o smrti Arnolda Schwarzeneggera su kao i većina stvari na Internetu - preuveličane. Glumac je živ i zdrav, a o njegovom dobrom stanju svjedoči i prepucavanje na Twitteru s aktualnim američki predsjednikom Donaldom Trumpom. 

Upravo je Trump osoba koja je izjavila da je Terminator "preminuo". Američki se predsjednik zapravo referirao na rejting reallity showa "Celebrity Apprentice" kojeg je Schwarzenegger preuzeo od Trumpa, zamjenivši ga kao voditelj.

Hunter Walker, dopisnik Bijele kuće, za Yahoo News je prepričao Trumpovo mišljenje o njegovom nasljedniku: "Arnold Schwarzenegger... Znaš što? On je umro...Ja sam bio tamo", prenosi Men`s Health.

Arnie je vidio taj citat i odlučio odgovoriti da "još uvijek tu", za svaki slučaj. Usput je ubacio i povrat poreza u Tweet. 

Bivši guverner Kalifornije je iskoristio priliku da pažnju svojih pratitelja usmjeri na problem gerrymanderinga. Riječ je o politički pristranoj podjeli izbornih jedinica koja kao takva predstavlja vrstu izborne manipulacije (ili inženjeringa). 

"Umjesto zaokupljanja televizijskim rejtinzima, popravimo našu politiku. Jedini način za isušivanje močvare je pustiti glasače da biraju političare, umjesto da nastavimo dozvoljavati političarima odabir glasača.", stoji u objavi. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.