Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
18. siječnja 2020.
Mirta Šurjak

Sportska novinarka voli sport, a voli i minice. Pogledajte njen slobodni duh

Foto: instagram
Foto: instagram
Autor:
Objavljeno: 3. veljača 2019. u 9:13 2019-02-03T09:13:59+01:00

Sportska novinarka splićanka Mirta Šurjak, osim što voli sport i Hajduk, voli nositi i minice.

Na svom je Instagramu Mirta slobodnog duha i počesto podijeli svoje zanosne fotografije.

Suknjice u kojima se lijepa novinarka voli naslikavati raznolike su, jedna je kožnata, druga plisirana, treća s volančićem, a ne zazire ni od vrućih hlačica.

Naravno Mirta, koja je priznala i nekoliko estetskih operacija koje je odradila kako bi još poboljšala svoju figuru, pri svakoj objavi »ubere« brojne lajkove i komentare fanova.

foto: Instagram

Zadnja fotografija koju je Mirta objavila je ona iz garderobe jedne trgovine. Zatražila je mišljenje svojih fanova prilikom kupovine još jedne minice.

foto: Instagram

Jedan od ponesenih obožavatelja napisao joj je poduži komentar prozvavši je nezamjenjivom princezom:

- Uvidjevši ljepotu kojom zračiš ostanem tako u razmišljanju da li može nešto ljepše od tebe postojati, no kada bih išao tražiti vjerojatno bih dobio odgovor da ne postoji, ti si samo jedna jedina, jedinstvena u ovom životu. Kakva ljepota bi to morala biti da zamijeni ljepotu tvojih najdivnijih okica, tog prelijepog lica, osmijeha koji osvaja put do moga srca i svega onog što ti jesi.

Realno je to nemoguće pronaći. Zaista, ljepota kojom ti zračiš je neopisiva, ponekad i ostajem bez pravih riječi, da dočaram drugima sve ono što ti jesi. No, nisu oni ni bitni, bitni smo mi, bitna si ti. I uvijek bih pred svima rekao da si ti ta, posebna, najposebnija, da nijedna nije kao ti, princezice krasotice.

sss

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.