Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 8° 6
Sutra: 8° 8° 6
22. veljače 2020.
Dvoboj na Instagramu

Reality zvijezda napala Lidiju Bačić: 'Splitsku pjevačicu prozvala animir damom'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Autor:
Objavljeno: 13. ožujak 2019. u 8:58 2019-03-13T08:58:55+01:00

Hoće li se dvije divne »guze« dohvatiti i preko društvenih medija kočoperiti i nadmetati?!

Naime, rukavicu je bacila pjevačica Alena Nezirović - Anezi koja je optužila »najbolju guzu« Hrvatske Lidiju Bačić i prozvala ju animir damom.

Sve je izazvao Lidijin video uradak kojeg su mnogi ocijenili vulgaranim , a sama Alena, nedavna sudionica reality showa, 'Gospodin Savršeni' i osobno osjetila kako je prešla granicu dobrog ukusa.

Alena je na Instagramu najprije pohvalila Lidijino pjevanje, ali zahtijevala i da Lidija uz naziv pjevačica stavi i naziv animir dame, nakon čega joj se ipak ispričala, jer je smatrala da je s nazivom »animir« ipak pretjerala: 

r

Aneza ni na tome nije mogla zaustaviti svoje aktivonsti glede Lidijne »guze« pa je nastavila u ironičnom tonu s novim objavama u jednodjelnom kupaćem kostimu i u zavodljivom tonu:

– Seksi animatorica, što kažete? Priznajte da vas je animiralo i da je bilo seksi. Svi smo Božja djeca i ništa nije za osudu, samo treba stvari nazvati pravim imenom. Možda bi se ja mogla naviknuti na ovo, ali onda se ne bi zvala samo pjevačica. Samo ne ih to jeftino naplaćivala i sve bi išlo u dobrotvorne svrhe za djecu.
Bog zna da mi je dosta promocije preko trash likova, bilo u Big Brotheru ili G. Savršenom, čast izuzecima. Ovo je izražavanje stava i slanje neke šire poruke društvu i izražavanje sustava vrijednosti pod određenim pojmovima. Živjeti ljubav jedini je pravi put.

nu

rti

Zasad Aneza osim što je animirala svoje sljedbenike, veći »cunamiji« na društvenim mrežama nisu zabilježeni. A Anezin stav od ranije je već poznat što je u jednoj svojoj objavi objasnila slikom i komentarom, a poruka je kratka- nemoj biti p*****a (?!?) pa to god to značilo ...

jgg

Ipak, jedna je Lile, kako bi jedan od njenih brojnih obožavatelja to i iskazao na svom Instagram profilu: 

jhh

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.