Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 11° 6
Sutra: 11° 11° 6
15. prosinca 2019.
Crna haljina

Odvažnom kreacijom Billy Porter pomeo konkurenciju na dodjeli Oscara

Reuters
Reuters
Autor:
Objavljeno: 25. veljača 2019. u 7:46 2019-02-25T07:46:00+01:00

Noćas se u Dolby Theatreu održala dodjela najprestižnije filmske nagrade na svijetu na najpoznatijem crvenom tepihu.

Dodjela Oscara počela je u dva sata po srednjoeuropskom vremenu, a nominirani za zlatnog kipića, kao i brojne slavne osobe te mnogi uzvanici, počeli su pristizati prije ponoći.

Među njima je možda najkontroverzniji prvi dojam ostavio američki glumac i pjevač Billy Porter koji je na crveni tepih stigao u pratnji supruga Adama Smitha u odvažnoj crnoj netipičnoj toaleti.

Billy je suvereno zavladao teritorijem Dolby Theatrea kada pojavio u raskošnoj crnoj smoking-haljini od baršuna dizajnera Christiana Sirianoa, dok se njegov suprug odlučio za jednostavniju varijantu, pa se pojavio u klasičnom odijelu.

Noćas se u Dolby Theatreu održava dodjela najprestižnije filmske nagrade na svijetu na najpoznatijem crvenom tepihu. Dodjela Oscara počela je u dva sata po srednjoeuropskom vremenu, a nominirani za zlatnog kipića, kao i brojne slavne osobe i mnogi uzvanici, počeli su pristizati prije ponoći. Među njima je možda najkontroverzniji prvi dojam ostavio američki glumac i pjevač Billy Porter koji je na crveni tepih stigao u pratnji supruga Adama Smitha u odvažnoj crnoj netipičnoj toaleti. Billy je suvereno zavladao teritorijem Dolby Theatrea kada pojavio u raskošnoj crnoj smoking-haljini od baršuna dizajnera Christiana Sirianoa, dok se njegov suprug odlučio za jednostavniju varijantu, pa se pojavio u klasičnom odijelu. Billy je kreacijom ˝ukrao˝ pozornost zvijezdama A liste, a vijest o kreaciji koju je nosio zapalila je Twitter, korisnici su za styling imali samo riječi hvale. Glumac je dosad nastupao u raznim kazališnim predstavama, među ostalim i na slavnom Broadwayu, glumio u nekoliko filmova, bio dio zabavljačke skupine koja je redovito nastupala u Kennywood Parku u Pennsylvaniji, a snimio je i tri glazbena albuma. Sa suprugom Adamom vjenčao se 2017. godine.

Billy je kreacijom ˝ukrao˝ pozornost zvijezdama A liste, a vijest o kreaciji koju je nosio zapalila je Twitter, korisnici su za styling imali samo riječi hvale.

Glumac je dosad nastupao u raznim kazališnim predstavama, među ostalim i na slavnom Broadwayu, glumio u nekoliko filmova, bio dio zabavljačke skupine koja je redovito nastupala u Kennywood Parku u Pennsylvaniji, a snimio je i tri glazbena albuma.

Sa suprugom Adamom vjenčao se 2017. godine.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.