Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
26. siječnja 2020.
Spisateljica i glumica

Nives Celzijus vs Bojana Gregorić Vejzović: Koja ima bolju peglu?!

Foto:Instagram
Foto:Instagram
Autor:
Objavljeno: 16. studeni 2018. u 18:15 2018-11-16T18:15:51+01:00

Koja ima bolju peglu, Nives Celzijus ili Bojana Gregorić Vejzović?! Spisateljica i glumica, svaka na svom Instagramu objavile su fotografiju gdje peglaju.

Nives Celzijus u svom komentaru uz fotografiju, tvrdi kako peglanje ne mora biti dosadno. Kako to već biva na internetu, odmah je dobila brojne ponude za peglanjem veša i činjenjem neobičnih radnji.

Bojana, mora se priznati, ima nešto sofisticiraniji model pegle od Nives, pa ne čudi što je dobila preko 700 lajkova i dosta pohvalnih komentara za odabrani model glačala. Uz "pametno otpuštanje pare", kaže, i ona se pametno opušta uz peglanje.

- Stvarno je dobra, lagana i ne oštećuje tkanine! Prelazi s traperica na svilenu košulju bez da se mora hladiti, ne lijepi se, ne ostavlja tragove...stvarno vrijedi, hvalila je svoju peglu.

I dok je Bojana više zaokupljena modelom pegle, Nives je predanija samoj izvedbi peglanja, pa su se neki njeni obožavatelji požalili kako ni ne vide model pegle. Za ovu fotografiju u kućnom izdanju skupila je više od 18 tisuća lajkova.

DD

Foto: instagram

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu
Biramo najbolje privatne iznajmljivače

Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu