Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
8. prosinca 2019.
Jamie Jungers

video Ljubavnica Tiger Woodsa uhapšena u sumnjivoj jazbini: Prodavala je tijelo za heroin

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Autor:
Objavljeno: 16. studeni 2018. u 18:37 2018-11-16T18:37:12+01:00

Jamie Jungers (35) negdašnja ljubavnica Tigera Woodsa pronađena je, u vrlo lošem stanju, posve onemoćala i iscrpljena, u sumnjivoj jazbini, koja je služila kao javna kuća.  Pronašao ju je lovac na glave "Dog The Bounty Hunter", pravog imena Duan Li Chapman. Dog je sasvim slučajno u potrazi za bjeguncem naletio na Jamie i predao je policiji. 

Bivša striptizeta bila je u toliko lošem stanju da su joj jedva nataknuli lisice na njene žgoljave zaglavke. Navodno je imala sreće, jer, kažu upućeni, da je u tom stanju ostala još koji tjedan, ne bi preživjela. Uhapšena, Jamie je priznala da je za njenu propast kriv Tiger Woods. Podsjetimo, nakon rastanka s Jamie Tiger Woods završio je na odvikavanju o ovisnosti o seksu.

Dok se Woods liječio, Jamie se počela baviti najstarijim zanatom na svijetu. Radila je u pet javnih kuća, gdje je pružala seksualne usluge visokopozicioniranim poslovnim ljudima. Među njima je i istražitelj jedne od najvećih osiguravajućih kuća. Jaime je među svojom klijentelom bila popularna kao ljubavnica Tiger Woodsa. No, upala je u ovisnost o drogama. Njeni klijenti za seksualne usluge nabavljali su joj speed i heroin. Sve to dovelo ju je u propast. Nakon hapšenja Jamie je završila u zatvoru zbog posjedovanja droge.

Striptizeta koja je nekad bila glavna zvijezda showa Howarda Sterna "Mistress Beauty Pageant", postala je planetarno poznata kad je primila 120 tisuća dolara od Tiger Woodsa za šutnju o njihovoj aferi, iako je golfer imao odnose s čak 120 žena.

Foto: instagram

Foto: instagram

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.