Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
23. siječnja 2020.
Novi imidž

Ivana Kovač: Našla sam se u veselim i jedinstvenim kreacijama Zorana Aragovića

Ivana Kovač: Našla sam se u veselim i jedinstvenim kreacijama Zorana Aragovića
Ivana Kovač: Našla sam se u veselim i jedinstvenim kreacijama Zorana Aragovića
Autor:
Objavljeno: 7. svibanj 2016. u 13:13 2016-05-07T13:13:13+02:00

Pjevačica Ivana Kovač ovih dana snima spot za svoj novi singl »Bila boja« s kojom će nastupiti u Vodicama, na CMC festivalu, koji će se održati 10. i 11. lipnja. Nakon što je dugi niz godina surađivala s Hippy Gardenom, nedavno je počela suradnju s dizajnerom Zoranom Aragovićem.

Kako je došlo do suradnje s dizajnerom Zoranom Aragovićem?

– Neko vrijeme pratila sam njegov rad preko facebooka i instagrama i jako mi se svidjelo što mu svaka kolekcija puca od boja. Nakon što mi je niz godina crna bila imperativ i ja sam se nedavno okrenula šarenilu, stvarno mi je trebala promjena. Stupili smo u kontakt i eto nas. Ono što je meni zapravo najbitnije jest da se jako dobro osjećam u njegovom dizajnu – pozitivno i veselo. Osim toga njegovi modeli su posebni i ženstveni.

Na koji ćete način surađivati? Hoćete li možda nositi i neku njegovu reviju?

– Surađivat ćemo kroz snimanja, spotove, festivale, generalno, na svim javnim nastupima nosit ću njegove modele. Zoran je jako jednostavna osoba i s njim se lako može dogovoriti oko svega, mada mu prepuštam sve jer je jednostavno talentiran. Teško da ću nositi reviju, postoje modeli koji savršeno obavljaju taj posao, a ja se ne bi usudila. Meni dajte mikrofon i sve će biti super.

PRIVATNO NE NOSIM ŠTIKLE

Koji vam je najdraži komad iz Aragovićeve posljednje kolekcije?

– Ima ih puno i teško mi je odvojiti jedan. Zaista obožavam njegove pencil suknje, bomber jakne, suknje sa stripom, do sutra bi mogla nabrajati. Ali mogu izdvojiti predmet koji sam ja nosila iz te kolekcije – crna haljinica na točke, preslatka i predivna.

Jeste li i ranije surađivali s nekim hrvatskim dizajnerom na ovaj način?

–Od mojih početaka sam surađivala s modnim brendom Hippy Garden i naša je suradnja bila uistinu duga.

Kako bi opisali svoj stil odijevanja?

– Uh, teško pitanje. Privatno mrzim štikle i rijetko ih nosim, isto tako se rijetko šminkam pa bi se moj stil mogao opisati kao casual. Nisam rob trendova i nosim što mi se sviđa. Odijevanje za scenu je nešto sasvim drugo, puštam se u ruke dizajnerima, a sada je to Zoran Aragović.

Iako, imam neka svoja nepisana pravila kojih se držim. Na primjer, jako mi se sviđaju štikle s remenčićima kojih ima prekrasnih modela, ali ih ja ne mogu nositi jer sam niska, a takve cipele mi još više skrate nogu. Ista stvar je i s gladijatoricama.

O LJUBAVI I VJENČANJU

Nije vas neko vrijeme bilo u javnosti, što ste radili?

– Radila sam sve što i prije. Jedini razlog što me nema je bio taj što dugo nisam izbacila pjesmu, a ona mi i je jedini i primarni razlog za pojavljivanje u medijima. Sama po sebi nisam skandalozna, ne događaju mi se stvari koje bi bile zanimljive novinarima, a sve ostale teme smo prošli mali milijun puta pa na kraju sama sebi postanem dosadna. Nakon što počnem dobivati više-manje ista pitanja shvatim da to baš nema smisla. Ovako lipo izbacim pismu pa bar imam o čemu novom pričati.

Nedavno ste izbacili novu pjesmu »Bila boja«. O čemu ona govori?

– O ljubavi... vjenčanju. Jedan stih kaže: Bila boja je ljubav moja, u bilo me obuci i bit ću tvoja! I to isključivo ako mi donese u ponoć mandolinu, inače ništa. Autor pjesme je Denis Dumančić kojem se pridružio Nikola Bosilj iz Mejaša. Pjesma je jako vesela, šarmantna i pozitivna.

Kakvi su planovi za dalje?

– Uskoro bi trebao biti gotov spot za pjesmu »Bila boja« s kojom ću nastupiti na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodica. U Splitu snimam i novu pjesmu »Da se opet rodim«. Riječ je o predivnoj pjesmu koju mi je napisao Dražen Zečić, s lijepim, ali tužnim tekstom. Jako joj se veselim.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.