Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 13° 1
Sutra: 13° 13° 1
29. siječnja 2020.
Novogodišnje želje

Domaće zvijezde žele samo zdravlje, sreću i ljubav

Juraj Zigman / Snimio Vedran KARUZA
Juraj Zigman / Snimio Vedran KARUZA
Autor:
Objavljeno: 2. siječanj 2014. u 13:47 2014-01-02T13:47:19+01:00

Želim da uspijemo zadržati snagu i optimizam i da pokušamo učiniti sve što je u našoj moći kako bismo pogurnuli sebe i onoga pokraj nas u bolje sutra. Sretna vam i hrabra 2014. godina, poručio je Mislav Čavajda

RIJEKA  Najluđa noć u godini je iza nas, vrijeme je za novogodišnje želje! 

   Riječka pjevačica Elena Tomeček Zdjelar koja će uskoro drugi put postati mama sebi kao i svima želi ono najbitnije – zdravlje, sreću i ljubav, više smijeha i manje briga. 

   – Želim da nam život postane jednostavniji, bezbrižniji, lakši nego što je bio dosad. Sebi želim da trudnoća prođe odlično do kraja i da sve bude u redu, otkrila je. 
   Članica grupe E.N.I. ove je godine Novu godinu dočekala kod kuće, sa svojom obitelji. 

   – S obzirom na to da sam trudna, to mi se činilo kao najbolji izbor, i ispalo je super! Pridružili su nam se i naši prijatelji susjedi s djecom, pa je baš bilo veselo. Glazba, ples, hrana i vatromet koji smo doživjeli točno ispred naše zgrade bili su dovoljni da se odlično zabavimo, rekla je. 

  Zigman u Milanu

Jedan od naših najpoznatijih i najuspješnijih modnih dizajnera, mladi Kostrenjanin Juraj Zigman od 2013. se godine oprostio u Italiji, u gradu u kojem je proveo studentske dane. 

   – Za doček Nove godine odlučio sam otputovati u Milano, grad moje mladosti gdje nisam nikada bio baš za Novu godinu. Društvo me čekalo već godinama pa sam se odlučio za Milano. Slavili smo na privatnom partyju u stilu Velikog Gatsbyja. Morali smo se potruditi oko staylinga što mi se dopalo jer kod nas su rijetke prilike u kojima se moraš potruditi oko odjeće. Sam Milano nije u stilu riječkih ili hrvatskih trgova i nije im neka pretjerana zabava na ulicama, ali zato sve pršti od privatnih glamuroznih dočeka, otkrio nam je. 

   Nakon odličnog provoda, Zigman će se vratiti kući, a onda će se posvetiti i ispunjavanju svojih novogodišnjih želja. 

   – Za novu godinu odlučio sam da ću zaposliti ljude i poraditi na smanjenju nezaposlenosti, odnosno na jačanju posla. Ostalo prepuštam životu i sudbini, rekao je. 

   Zagrebački glumac Mislav Čavajda 2013. će godinu među ostalim pamtiti po pobjedi u osmoj sezoni HRT-ova showa »Ples sa zvijezdama« i ulozi u popularnoj seriji »Stella«. Kako nam je otkrio, Novu je godinu dočekao s prijateljima. 

  Snaga i optimizam

– Zaželio sam se svog društva jer je zbog intenzivnog radnog tempa u kojem sam živio zadnjih nekoliko mjeseci bilo premalo vremena za njih. Ta je noć bila trenutak ponovnog okupljanja, prisjećanja na lijepe trenutke iz prošle godine i učvršćivanja prijateljstva za još mnogo idućih godina, rekao je. 

   U novogodišnjoj noći za sve ljude dobre volje kao i za sebe samog zaželio je jednaku želju. 

   – Želim da uspijemo zadržati snagu i optimizam, da naše stavove o pitanjima koja su uistinu bitna za našu budućnost ne kreiraju razne interesne skupine i da pokušamo učiniti sve što je u našoj moći i u našim malim nukleusima kako bismo bez obzira na krizu koja nas okružuje pogurnuli sebe i onoga pokraj nas u bolje sutra. Sretna vam i hrabra 2014. godina, poručio je Čavajda. 

   Za razliku od njega koji je unaprijed znao gdje će biti na Silvestrovo, zagrebačka voditeljica Iva Šulentić do zadnjeg trena nije znala gdje će provesti doček, ali je zato dobro znala što želi u novoj godini. 
 

  – Što se tiče želja, drugima želim isto što i sebi – još više smijeha i veselja, jako puno i jedino zdravlja, ljubavi i zagrljaja preko glave te poslova, samo poslova, pa da ima i hrane! Sve najbolje, rekla je. 
  

Zvijezde na fejsu

Mnoge naše estradne zvijezde na Silvestrovo su tradicionalno bile – na poslu. Naša najpoznatija pjevačica, slavna Severina, u novu je godinu ušla radno, nastupom u Hotelu Splendid u Budvi. 
  

– Sretna vam nova godina! Volim vas, uoči koncerta poručila je svojim fanovima na Facebooku. 

   Radni doček imala je i Nina Badrić koja je na ispraćaju stare godine nastupila u Zadru. 

   – Svima, kao i sebi, želim puno zdravlja i sreće te da ostavimo ovu 2013. godinu iza nas što dalje. Neka vam svaka nova bude puno bolja nego ova i da svi ljudi napokon počnu živjeti život dostojan čovjeka, poručila je Nina. 

   Tony Cetinski nastupio je u Poreču odakle je svojim obožavateljima poručio da ih puno voli. 

   – Od srca vam svima želim zdravu, sretnu, zaljubljenu, bezbrižnu, nasmijanu, uspješnu i zaposlenu novu 2014. godinu, rekao je Tony. 

Miley Cyrus: Želim cenzuru muške bradavice

Kontroverzna američka pjevačka zvijezda Miley Cyrus potrudila se svojim novogodišnjim čestitkama zadržati dosadašnji status. 
   – Nadam se da će u 2014. godini početi cenzurirati muške bradavice, poručila je na društvenim mrežama. 
   Svojim neobičnim statusima na Twitteru prošlu je godinu obilježio i glumac Shia LaBeouf koji je otkrio da u novoj godini mora poraditi na tome da postane manje kontroverzan tviteraš. 
   Glumac Ian Somerhalder u novu je godinu ušao u Tokiju odakle je poručio: Sretna nova godina! Prethodna je godina bili istinski magična. Neka ova bude još bolja! 
   Za glumicu Evan Rachel Wood 2013. je bila posebna godina – prvi je put postala majka. 
   – Pozdravljajući se od ove godine zahvalna sam na svome sinu i jedva čekam pratiti kako odrasta u godinama koje dolaze, poručila je. 
   Britanski glumac i komičar Ricky Gervais na Twitteru je napisao: Bez obzira jeste li »belieber« ili »gervateist«, želim vam sretnu novu godinu!

   Jelena Rozga također se priključila poznatim osobama koje su javno otkrile svoju novogodišnju čestitku. 

   – Neka vam se ispune sve želje u 2014. i nek' vas čuvaju anđeli, poručila je. 

   Lijepe želje imala je i mlada pjevačica Franka Batelić koja je svojim obožavateljima poručila: Sretna vam i raspjevana, vesela, zdrava i zaljubljena nova 2014. godina!

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.