Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 4° 1n
Sutra: 4° 4° 1n
21. siječnja 2020.
S osmijehom izašao iz sudnice

Cristano Ronaldo osuđen na dvije godine uvjetnog zatvora i mora platiti 18,8 milijuna eura

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Autor:
Objavljeno: 22. siječanj 2019. u 14:29 2019-01-22T14:29:00+01:00

Ronaldo je iz sudnice izašao poput manekena s osmijehom na licu, tamnim sunčanim naočalama, a svoju isto tako nasmiješenu zaručnicu vodio je za ruku

Jutros je Cristiano Ronaldo osuđen na dvije godine uvjetnog zatvora i mora platiti 18,8 milijuna eura.

Čini se da je za slavnog nogometaša dan započeo prilično napeto, ali on se nije dao smesti. Bilo je dovoljno samo petnaestak minuta boravka u madridskoj sudnici da se na nogometaševom licu stvori »gorki smiješak«, naime toliko je trajalo izricanje presude slavnom nogometašu koji je bio optužen zbog utaje poreza dok je nosio dres kraljevskog kluba.

Iz sudnice je izašao kao i svaki običan građanin, jer sudac nije želio ugroziti sigurnost u zgradi i nije mu dopustio da dođe incognito.

Zbog svega toga Ronaldo je iz sudnice izašao poput manekena s osmijehom na licu, tamnim sunčanim naočalama, a svoju isto tako nasmiješenu zaručnicu vodio je za ruku.

Par je djelovao kao da je izašao s nekog dobrog partyja, koncerta ili filmske premijere. Nesalomljivi Ronaldo i njegova zaručnica Georgina Rodriguez ničim nisu odavali tragove nervoze.

Osamnaest milijuna eura svakako nije mali novac ni za Ronalda koji zarađuje astronomske iznose.

Foto: instagram

Ronaldo je u Madrid došao odmah nakon utakmice s Chievom koja se igrala u ponedjeljak navečer (3-0), a nakon suđenja odmah sjeo u avion za Torino.

Konkretna optužba za Cristiana odnosi se na razdoblje koje je proveo u Real Madridu od 2011. do 2014. kada je utajio 5,7 milijuna eura.

Tužitelji u Madridu otvorili su istragu protiv Ronalda u lipnju 2017. godine, kada je još bio u španjolskoj prijestolnici, a ispitali su ga u srpnju iste godine.

Nogometaš je novac zarađen od marketinga uplaćivao na off-shore račune u Irskoj i Djevičanskim otocima čime je izbjegavao plaćanje poreza u Španjolskoj.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.