Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 1
Sutra: 23° 23° 1
21. rujna 2019.
Andrijana Budimir

Bivša djevojka Toše Proeskog ispisala povijest - postala izbornica rukometne reprezentacije

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Autor:
Objavljeno: 12. travanj 2019. u 9:52 2019-04-12T09:52:31+02:00

Andrijana je nakon Tošine smrti i dugog žalovanja, pronašla novu ljubav svog supruga Johana s kojim ima sina, a trenutačno je pokazala koliko vrijedi i kao vrsna i predana sportašica koju je Rukometni Savez odabrao za izbornicu reprezentacije 

Andrijana Budimir, djevojka pokojnog pjevača Toše Proeskog upisala se je u povijest makedonskog rukometa postavši prva ženska izborncia muške reprezentacije Sjeverne Makedonije.

Savez je jednoglasno donio odluku o njenom imenovanju s argumentiranim stavom kako se Andrijana istaknula radom, stručnošću i pokazala sjanim motivatorom.

sds

Lijepa, vrijedna i sposobna Andrijana Budimir bila je u vezi s prerano preminulom makedonskom zvijezdom Tošom Proeskim, s kojim je hodala od 2001. do 2004. godine. Neposredno prije nego što je Toše poginuo u prometnoj nesreći kraj Nove Gradiške, par se ponovno pomirio.

sssg

Ipak sudbina je odredila drugačije puteve, a shrvana nesretnim događajem Andrijana se zbog velikog pritiska medija povukla iz javnosti. Tek pet godina nakon nesretnog događaja Andrijana je krenula dalje i sreću pronašla u braku s Johanom, ugostiteljem iz Skoplja, s kojim ima sina.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.