Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 15° 6
Sutra: 15° 15° 6
18. listopada 2019.
Srednjoškolka iz Lovrana

STOPAMA MAJKE DANIELE Ema Gračan je Kraljica Hrvatske 2018. godine!

Foto G. NOVOTNY
Foto G. NOVOTNY
Autor:
Objavljeno: 5. prosinac 2018. u 22:12 2018-12-05T22:12:00+01:00

Ema Gračan je Kraljica Hrvatske 2018. godine! Predstavnica Primorsko-goranske županije, srednjoškolka iz Lovrana, time je uspješno krenula stopama majke Daniele koja je 1990. godine postala Kraljica Jugoslavije, a potom i Kraljica svijeta.

Ema je učenica Opće talijanske gimnazije u Rijeci i govori engleski, francuski, talijanski i španjolski jezik, a želja joj je upisati studij stomatologije. Uspješno se bavi manekenstvom, a u slobodno vrijeme igra odbojku. Završila je osnovnu glazbenu školu, smjer klavir. U svome profilu na stranici izbora Kraljice Hrvatske otkrila je i da podržava zdrav način života te da želi postati uspješna žena s velikom obitelji u koju će prenijeti ljubav, toplinu i podršku koju joj pruža njezina obitelj.

U izbor Kraljice Hrvatske stigla je zahvaljujući pobjedi u izboru Kraljice Jadrana.

Prvom princezom proglašena je Sonja Lončar iz Siska, dok je Druga princeza postala Klara Krizmanić iz Rovinja.U izboru održanom u rovinjskom hotelu Lone sudjelovalo je dvanaest djevojaka. Titulu Kraljice osobnosti ponijela je Anita Tepeš, Kraljica medija postala je Monika Vojvodić, Kraljica fotogeničnosti je Dea Brajković, a Kraljica elegancije Tena Tomljanović.

Publici su se djevojke predstavile u nekoliko izdanja: u svečanim haljinama svjetske modne kuće Sherri Hill, potom u raskošnim vjenčanicama salona Biba iz Pule i Rijeke te u kupaćim kostimima domaćeg brenda Rivage Line. Izbor su vodili Mario Sedmak i Mirna Maras, a u zabavnom djelu programa nastupili su: Colonia, Neno Belan i plesna skupina Megablast.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.