Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 12° 1
Sutra: 12° 12° 1
14. prosinca 2019.
Na granici

foto Premijerno prikazan jesenski adut Nove TV, evo tko je sve pogledao prvu epizodu

Momčilo Otašević i Petra Kraljev, snimio Denis Lovrović
Momčilo Otašević i Petra Kraljev, snimio Denis Lovrović
Autor:
Objavljeno: 30. kolovoz 2018. u 17:05 2018-08-30T17:05:00+02:00

U središtu priče je mlada, tek diplomirana ekonomistica Petra Masle koja se vraća iz Zagreba u rodno selo Lokvicu kako bi od bake Zorke naslijedila ilegalni biznis švercanja dobara iz BiH u Hrvatsku

Nova TV  je u Kaptol Boutique Cinema, predstavila novu seriju, svoj jesenski programski adut »Na granici«. Premijera ne samo da je privukla medije, već su prvi put epizodu serije pogledali i glavni glumci te ključni ljudi produkcijskog tima. Sudeći po reakcijama i po viđenom, ima ovaj serijal potencijala da dosegne uspjeh što ga je, primjerice, imala hit serija »Kud puklo da puklo«.

U središtu priče je mlada, tek diplomirana ekonomistica Petra Masle koja se vraća iz Zagreba u rodno selo Lokvicu kako bi od bake Zorke naslijedila ilegalni biznis švercanja dobara iz BiH u Hrvatsku. Nekoliko je obitelji u to uključeno, pravi  je to mali kartel koji čvrstom rukom vodi Zorka, da bi žezlo predala Petri. Autori koncepta su Mirna Miličić, Goran Rukavina i Vlado Bulić. Na premijeri su bili svi glavni glumci predvođeni Nadiom Cvitanović kojoj je pripala glavna uloga. Prvu epizodu s novinarima su pogledali i Nina Erak, Barbara Nola, Petra Kraljev, Milan Štrljić, Žarko Radić, Momčilo Otašević, Asim Ugljen i Filip Juričić i mnogi drugi.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.