Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 5° 2
Sutra: 5° 5° 2
27. siječnja 2020.
Najljepši poklon

PRINOVA U OBITELJI KOSTELIĆ Janica danas rodila sina

Snimio Darko JELINEK
Snimio Darko JELINEK
Autor:
Objavljeno: 1. siječanj 2019. u 13:40 2019-01-01T13:40:00+01:00

Naime, proslavljena skijašica rodila je sina u Petrovoj bolnici u Zagrebu carskim rezom, doznaje Story od izvora bliskih obitelji

Janica Kostelić, najuspješnija hrvatska skijašica danas, 1. siječnja 2019. dobila je najbolji mogući poklon za početak Nove godine - postala je majka, piše Story.

Naime, proslavljena skijašica rodila je sina u Petrovoj bolnici u Zagrebu carskim rezom, doznaje Story od izvora bliskih obitelji.

Novorođeni sin zove se Oskar, javlja HRT.

Najbolja skijašica svijeta u povijesti skijanja i danas državna tajnica Središnjeg državnog ureda za šport iznimno se veseli novom životnom poglavlju.

Osjećala se odlično pa je i dalje nesmetano obavljala svoju dužnost gotovo do samog kraja trudnoće.

'Iako je s trudnoćom sve u najboljem redu, ipak ću morati raditi malo lakšim tempom. Naravno, ostajem na svojoj funkciji državne tajnice, a poslove ću i dalje obavljati onoliko koliko mi to nove okolnosti budu dopuštale. No sigurna sam da ću uspjeti uskladiti privatne i poslovne obveze. Jako se veselim što će nam u obitelj Kostelić doći još jedan dečko, pa će nećaci imati novog partnera za igru ' kratko  je  nedavno rekla Janica za Story, koja se i dalje drži odluke da privatan život ne želi dijeliti s javnosti pa će svu svoju sreću zadržati isključivo u krugu obitelji i prijatelja. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu
Biramo najbolje privatne iznajmljivače

Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu