Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
15. listopada 2019.
Bezbrižno ljetovanje

One znaju uživati: Maja Šuput i Tatjana Dragović opustile se na rajskom otočiću

foto Sanjin Strukic/PIXSELL
foto Sanjin Strukic/PIXSELL
Objavljeno: 3. kolovoz 2018. u 20:07 2018-08-03T20:07:00+02:00

Pjevačica Maja Šuput iz dana u dan nam pokazuje kako valja uživati u ljetu i odmoru.

U čarima ljeta ona uživa na Moro Beach Stupe, na otočiću Vela Stupa, što se nalazi dvije nautičke milje južno od grada Korčule, a društvo joj radi Tatjana Dragović.

Moro Beach Stupe,postao je poznat zbog chefa Igora Gudca i sous chefa Matije Kruhonje. U suradnji s grupom lokalnih poduzetnika koji su smatrali da Korčula i njen predivni arhipelag zaslužuju posebno mjesto za uživanje ova su dva gastronoma pokrenula ugostiteljski projekt i u predivnom malom beach baru početkom lipnja prošle godine dočekali svoje prve goste.

Stolovi, pultovi, most i ljuljačka na kojoj se ljulja Maja izrađeni su iz stogodišnjeg slavonskog hrasta u stolariji Casa gialla iz Obrova, ležaljke i stolice uvoz su iz Grčke, dok su detalji, poput okvira za slike i barke za lounge, ručni rad korčulanskog restauratora Mihovila Depola. 

Jelovnik se mijenja iz dana u dan ovisno o dostupnosti svježih i lokalnih namirnica. Na ovom se malom otoku svakodnevno proizvode kruh, tjestenina, croissanti, domaći sladoled i sol, a gosti na vezištu u svemu tome mogu uživati od 7 ujutro pa do 2 poslije ponoći.

PXL_030818_21553616

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.