Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 15° 4n
Sutra: 15° 15° 4n
17. studenoga 2019.
Moda za ljeto

foto Viktor Drago i Anita Dujić predstavljaju "Monochromatic cruise collection"

Zamislite haljinu koja može podnijeti sve te izazove, a zadržati atraktivnost i oblik
Zamislite haljinu koja može podnijeti sve te izazove, a zadržati atraktivnost i oblik
Autor:
Objavljeno: 16. lipanj 2017. u 23:48 2017-06-16T23:48:16+02:00

Kampanja pod imenom „Monochromatic diaries“, koja dočarava savršeno ljeto, snimljena je u stilu popularne društvene mreže Instagram. Ljetne haljine stavljene su u kontekst stvarnih situacija, nezaboravnih ljetnih avantura i divnih uspomena

Monochromatic cruise collection, domaćeg branda Monochromatic, predstavlja svoju prvu kolekciju namijenjenu potpunom uživanju u ljetu i kreiranju nezaboravnih uspomena. 

Kampanja pod imenom „Monochromatic diaries“, koja dočarava savršeno ljeto, snimljena je u stilu popularne društvene mreže Instagram. Ljetne haljine stavljene su u kontekst stvarnih situacija, nezaboravnih ljetnih avantura i divnih uspomena.

Predivna Anita Dujić utjelovila je duh žene koja osvaja svojim stilom na nenametljiv i opušten način, dajući dašak glamura svakodnevnim situacijama bez previše truda. Izgledati dobro u svakoj prilici bez dugotrajnih priprema uz šarmantnu nonšalantnost, odlika je žena s izgrađenim stilom.

Zamislite divno ljeto, doručak u sjeni borove šume, šetnju plažom uz poglede koji vas prate, večeru u restoranu, izlazak uz ples do jutra i tako danima uzastopce. Zamislite haljinu koja može podnijeti sve te izazove, a zadržati atraktivnost i oblik.

Kolekcija je nastala s idejom kreiranja višenamjenske, festivalske haljine, od materijala lakih za održavanje u kojoj možete provesti rasplesanu večer na nekom od brojnih ljetnih glazbenih festivala, nositi je na doručak sljedećeg dana, čak i na plažu, ručak ili večeru te uvijek privlačiti pozornost svojom elegancijom.

IMG_20170613_135639_673

 

Svaki trenutak idealan je za stvaranje nezaboravnih uspomena, a upravo je birana odjeća ono po čemu se pamti sjajno ljeto. Cilj je izgledati glamurozno poput filmske dive ili prizvati u sjećanje hippie generaciju, ostati zapamćena ne žrtvujući svoju udobnost.

Kolekcija Monochromatic, nastala je u suradnji Viktora Drage, autora brojnih domaćih modnih projekata s Anitom Dujić, hrvatskim modelom i dizajnericom nakita.

IMG_20170612_181952_408

Zahvaljujući svojem dugogodišnjem iskustvu u modnoj industriji, pokušali su odgovoriti na potrebe stvarnih žena i realnih situacija s kojima se žene i djevojke susreću tijekom ljetnih mjeseci.

Kampanja je  snimana na više lokacija jadranske obale, od Pule do Korčule, a kao savršena kulisa poslužio je luksuzni gulet (vrsta jedrenjaka) Stella Maris, u autentičnom okruženju cruise kolekcije!

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.