Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
10. prosinca 2019.
Za sve je kriv dim?

video Jeste li vidjeli trenutak kada je Bono potpuno ostao bez glasa? Srećom, izgleda da se oporavio

Reuters
Reuters
Autor:
Objavljeno: 3. rujan 2018. u 11:20 2018-09-03T11:20:00+02:00

Mediji su nagađali kako je gubitak glasa možda uzrokovao uređaj za dimne efekte

Frontman irske glazbene grupe U2, Bono, koji je u subotu usred koncerta u Berlinu izgubio glas, na zadovoljstvo obožavatelja nastavit će europsku turneju do kraja jer je liječnik koji ga je pregledao ustanovio da će se njegove glasnice oporaviti.

»Pregledao me sjajan liječnik i uz njegovu pomoć moj glas će se oporaviti pa ću moći 'otpjevati' cijelu turneju«, stoji u priopćenju objavljenom u nedjelju navečer na internetskoj stranici irske glazbene grupe.

»Sretan sam, a i laknulo mi je jer je liječnik isključio mogućnost većih komplikacija na glasnicama. Na koncertu u Berlinu atmosfera je bila iznimna. Činilo se da će to biti jedna od onih nezaboravnih noći... no na kraju nije tako ispalo. S nestrpljenjem iščekujemo da ondje ponovno zapjevamo 13. studenoga«, napisao je Bono.

U2 je u subotu nakon samo nekoliko pjesama morao prekinuti koncert u Berlinu kojemu je prisustvovalo više tisuća ljudi jer je Bono ostao bez glasa.

»Jako nam je žao zbog večerašnjeg prekida koncerta. Bono je bio u punoj formi i glas mu je bio u izvrsnom stanju uoči koncerta, ali nakon nekoliko pjesama potpuno ga je izgubio«, napisala je rock grupa u priopćenju objavljenom na svojoj internetskoj stranici.

Mediji su nagađali kako je gubitak glasa možda uzrokovao uređaj za dimne efekte.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.