Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
18. listopada 2019.
Hrvatska diskografska udruga

Severina s albumom 'Halo' i dalje prva na listi prodaje

Snimio Marin ANIČIĆ
Snimio Marin ANIČIĆ
Autor:
Objavljeno: 3. travanj 2019. u 18:24 2019-04-03T18:24:54+02:00

Drugo mjesto zauzima također popularno izdanje pod nazivom Zoran Pjeva Arsena, a koji izvode Zoran Predin & Damir Kukuruzović Django Group. Povratak prvoj ljubavi, album Tihomira Popa Asanovića nalazi se na trećoj poziciji, a oba albuma izdaje diskografska kuća Croatia Records

Album Halo neki su nazivali jednim od najiščekivanijih albuma u regiji, a ako je suditi po njegovoj prodaji u Hrvatskoj, mnogi su Severini obožavatelji zaista širokih ruku dočekali njezin novi glazbeni uradak, piše u priopćenju Hrvatske diskografske udruge (HDU).

U izdanju Dallas Recordsa, Severina je okupila svoje singlove iz protekle tri godine, a objedinjeni pod naslovom Halo pojavili su se u veljači na streaming servisima te nešto kasnije i u fizičkom izdanju. Nakon tri tjedna boravka na listi prodaje, ova je regionalno poznata pjevačica još uvijek na broju jedan.
Drugo mjesto zauzima također popularno izdanje pod nazivom Zoran Pjeva Arsena, a koji izvode Zoran Predin & Damir Kukuruzović Django Group. Povratak prvoj ljubavi, album Tihomira Popa Asanovića nalazi se na trećoj poziciji, a oba albuma izdaje diskografska kuća Croatia Records.
Na stranoj listi prodaje, na prvo se mjesto vratio već dobro poznati duo – Lady Gaga i Bradley Cooper, i to sa svojim soundtrack albumom A Star Is Born, čiju prodaju u Hrvatskoj zastupa Universal Music Hrvatska. Drugo je mjesto zauzeo Željko Joksimović s istoimenim albumom, a treće mjesto pripada Ariani Grande i njezinom izdanju Thank U, Next.
Tjednu top-listu prodaje Hrvatska diskografska udruga donosi na osnovu podataka prikupljenih sa 164 prodajna mjesta iz cijele zemlje.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.