Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 9° 4n
Sutra: 9° 9° 4n
26. siječnja 2020.
Osma sezona

foto Mislav Čavajda pobjednik HRT-ova Plesa sa zvijezdama

Foto HRT
Foto HRT
IMG  0050
IMG 0050
IMG_1254
IMG_1254
Autor:
Objavljeno: 22. prosinac 2013. u 0:36 2013-12-22T00:36:00+01:00

Osjećam se nevjerojatno, moja sreća je bila potpuna već samim time što sam došao u finale, ovo je sada jedan ponos koji ne mogu opisati, rekao je Čavajda

Mislav Čavajda pobjednik je osme sezone HRT-ova showa Ples sa zvijezdama! U uzbudljivoj završnici, nakon ispadanja Sande Dubravčić u prvom dijelu emisije ostali su Mislav i Ornela Vištica koji su plesali jive.
Nakon što su prebrojeni glasovi gledatelja, Mislav i njegova plesna partnerica Petra Jeričević proglašeni su najboljim parom.
 „Osjećam se nevjerojatno, moja sreća je bila potpuna već samim time što sam došao u finale, ovo je sada jedan ponos koji ne mogu opisati. Nevjerojatno turbulentna tri mjeseca, sretna, tužna, naporna, jedan emocionalni vrtuljak kroz koji sam prošao i sigurno ću ga pamtiti do kraja života. Svaki je tjedan nosio neki drugačiji naboj, posebno bih izdvojio taj kontakt s Petrom, stvarno sam dobio partnericu s kojom sam kliknuo na prvu i s kojom sam mogao izmjenjivati ideje i kreativnost, i to se vidjelo u rezultatu“, rekao je Mislav u svojim prvim dojmovima nakon proglašenja.
Posebno mu je bilo drago što ga je član žirija Davor Bilman opisao kao najboljeg amaterskog plesača u svih osam dosadašnjih sezona.
„To je stvarno bio veliki kompliment, jer bilo je dosta kvalitetnih plesača i mogu samo reći hvala mu na tome“, dodao je Mislav.
Finalnu večer sva tri para – Mislav Čavajda s Petrom Jeričević, Ornela Vištica s Markom Hercegom i Sanda Dubravčić s Nicholasom Quesnoitom - otvorila su sa po dva plesa. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu
Biramo najbolje privatne iznajmljivače

Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu