Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
27. siječnja 2020.
Niz zabava uoči Silvestrova

foto Luda noć 'ispod' grada: Riječki tunel privukao glazbom i igrom svjetla

Snimio Marko GRACIN
Snimio Marko GRACIN
Autor:
Objavljeno: 29. prosinac 2018. u 0:08 2018-12-29T00:08:00+01:00

Na  Trgu 128. brigade HV  zabavljao nas je  bend Good Rockin' Daddies, na Trsatskom kaštelu zakazan je koncert Daniela Benia & Damjana Brnića, dok je u isto vrijeme na Trgu Ivana Koblera počinjao koncert Dua Branko i Davor

RIJEKA  Rijeka doista ima Advent kakvog se samo može poželjeti, s čime će se složiti svi oni koji su imali priliku razgledati zagrebački advent ili onaj u Beču.

Stoga se slobodno može kazati da je Rijeka Advent ove zime zabljesnuo u punom sjaju, u romantično-glamuroznom izdanju s novim lokacijama,  programima, delicijama i prelijepim adventskim kućicama.

Najluđa noć u godini nam se bliži, od nje nas dijeli samo nekoliko dana. No, prije sudbonosnog najluđeg provoda u godini, u danu za izlaske, petku, što dakako valja i zabilježiti, priređeni su partyiji kao uvertira u doček 2019. godine.

20181228_232356
Luda noć ispod grada - u Riječkom tunelu / Snimio Marko GRACIN

Na  Trgu 128. brigade HV  zabavljao nas je  bend Good Rockin' Daddies, na Trsatskom kaštelu zakazan je koncert Daniela Benia & Damjana Brnića, dok je u isto vrijeme na Trgu Ivana Koblera počinjao koncert Dua Branko i Davor. 

Xfinity Band na Ri gastro Adventu, na Trgu Riječke rezolucije, zagrijao je publiku, no, najneobičniji provod bio je u  Riječkom tunelu, zahvaljujući dakako samom ambijentu.

U Riječkom tunelu održana je, kako su je nazvali,  luda noć »ispod« grada -  Thru the tunnels. Kako to inače biva, tulum u tunelu trajao je do duboko u noć. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
U Rijeku stiže PauzaGO: nova usluga omiljene Pauze