Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 9° 26
Sutra: 9° 9° 26
25. siječnja 2020.
Distune

Kočani orkestar iz Palacha seli u Pogon kulture: "Još više mjesta za ples na gipsy brass"

Foto Marko Gracin
Foto Marko Gracin
Autor:
Objavljeno: 27. prosinac 2018. u 17:51 2018-12-27T17:51:35+01:00

Najpovoljnije ulaznice do kraja godine po cijeni od 55 kuna moguće je kupiti u Dallas music shop Rijeka, Croatia records Rijeka ili pak preko sustava Entrio

RIJEKA Koncert Kočanog orkestra zbog povećeg interesa kod publike premješten je iz OKC Palach u Pogon kulture, javljaju iz Distunea. Novi prostor nudi više mjesta za sve: publici za ples kao i gipsy brass atrakciji za nastup!

Najpovoljnije ulaznice do kraja godine po cijeni od 55 kuna moguće je kupiti u Dallas music shop Rijeka, Croatia records Rijeka ili pak preko sustava Entrio.

Podsjetimo, Kočani Orkestar internacionalna je koncertna atrakcija, jedna od najcjenjenijih romskih sastava sa statusom uzbudljivih predstavnika svoje glazbene tradicije.

Kao koncertno ime vrhunske sviračke reputacije uživaju veliki ugled kod poklonika 'Balkan gypsy brass' glazbe.

Međutim iz njihovih instrumenata može se čuti i balkanskih, romskih, turskih i drugih utjecaja, te funky jazz s virtuoznim improvizacijama solista, te popularne pjesme današnjice.

Kombinacija koja zasigurno nikog neće ostaviti ravnodušnim dapače, prava pozivnica za ples u subotu, 19. siječnja 2019. u Pogonu kulture.

S prvim danom 2019. cijena ulaznica raste na 60 kuna, koja je aktualna sve do dana koncerta kad će biti potrebno izdvojiti 80 kuna.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.