Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 7° 1n
Sutra: 7° 7° 1n
27. siječnja 2020.
Producenti iz Hrvatske

foto/video DIO SVJETSKE POZORNICE Popularni britanski pjevač Mika snima novi videospot na riječkim ulicama

Popularni pjevač Mika (u mantilu) na snimanju spota u centru Rijeke / Snimio Marko GRACIN
Popularni pjevač Mika (u mantilu) na snimanju spota u centru Rijeke / Snimio Marko GRACIN
Autor:
Objavljeno: 7. rujan 2019. u 22:12 2019-09-07T22:12:00+02:00

Osim kod Principija, spot se danas snima i u konobi Skradin u Vodovodnoj ulici, na Senjskoj obali, kao i u kompleksu Rikard Benčić. Producenti ovoga spota podrijetlom su iz Hrvatske te su se u izboru između Havane i Rijeke ipak odlučili za hrvatsku obalu

Britanski pjevač libanonskog podrijetla koji nastupa pod imenom Mika u ovim trenucima snima svoj novi videospot na riječkim ulicama. Upravo kod Galerije Principij smo ga i mi uspjeli uhvatiti u ranim popodnevnim satima.

Osim kod Principija, spot se danas snima i u konobi Skradin u Vodovodnoj ulici, na Senjskoj obali, kao i u kompleksu Rikard Benčić. Producenti ovoga spota podrijetlom su iz Hrvatske te su između Havane i Rijeke odabrali Rijeku. 

3846756
Pjevač Mika snima spot u Rijeci / Snimio

- Tražili su mediteransku luku za snimanje spota pa su prvo htjeli Havanu, ali mi smo predložili Rijeku jer smo supruga i ja iz Hrvatske, iako živimo u Londonu. Spot je baziran u pedesetima dok su umovi bili zatvoreni prema svemu što je danas normalno i prihvaćeno, rekao je producent Domagoj Bunjevac. 

 

Videospotom se nastoji širiti ljubav i tolerancija prema seksualnim manjinama, a obožavatelji popularnog pjevača u novoj pjesmi i spotu će moći uživati krajem rujna.

Nina Majcan Šprajc, inače ‘location manager’, zadovoljna je što Hrvatska, ali i Rijeka, rastu u smislu filmske i glazbene produkcije. 

- Rijeka postaje dio svjetske pozornice i trend snimanja sve više raste u Hrvatskoj, sve je više filmskih produkcija te se i u Rijeci možemo pohvaliti da stasamo u “film friendly lokaciju”, rekla je Nina Majcan Šprajc dodavši da je režiser ovoga spota već poznati Wiz koji je radio spotove i za Davida Bowiea. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu
Biramo najbolje privatne iznajmljivače

Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu