Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
13. studenoga 2019.

Javni poziv za iskazivanje interesa za kupnju nekretnine

Javni poziv za iskazivanje interesa za kupnju nekretnine
Javni poziv za iskazivanje interesa za kupnju nekretnine
Autor:
Objavljeno: 29. siječanj 2018. u 7:00 2018-01-29T07:00:00+01:00

Na temelju članka 31. Statuta Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje (Narodne novine broj 28/14 i 24/15), Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje, Zagreb, A. Mihanovića 3, objavljuje 

JAVNI POZIV

za iskazivanje interesa za kupnju nekretnine

I.Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje (u daljnjem tekstu: HZMO), uz prethodnu suglasnost Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (u daljnjem tekstu: HZZO), objavljuje javni poziv za iskazivanje interesa za kupnju nekretnina u suvlasništvu HZMO-a i HZZO-a opisanih kao zgr.čest.br. 573, koja u naravi predstavlja poslovnu zgradu na adresi Trg Portarata 3, Pula, ukupne neto korisne površine 581,47 m2,koja se sastoji od većeg broja ureda, sanitarnih čvorova, hodnika i stubišta, zgr.čest.br. 576, koja u naravi predstavlja poslovnuzgradu na adresiGlavinićev uspon 6, Pula, ukupne neto korisne površine 341 m2, koja se sastoji od većeg broja ureda, sanitarnih čvorova, hodnika i stubišta, te z.č.br. 120, koja u naravi predstavlja poslovni prostor s posebnim ulazom na adresi, Trg Portarata 3, Pula, ukupne neto korisne površine 9 m2, koji se sastoji od jedne sobe i sanitarnog čvora, sve upisane u zk.ul.br. 4465 k.o. Pula.

Nekretninaima energetski certifikat razred C.

II.Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje poziva zainteresirane kupce da iskažu svoj interes za kupnju opisane nekretnine dostavom pisma namjere, najkasnije do 16. veljače 2018.

Pismo namjere mora sadržavati:

  1. podatke o ponuditelju; i to za fizičke osobe: ime i prezime, adresa prebivališta, OIB ipreslika osobne iskaznice, a za pravne osobe: naziv i sjedište pravne osobe, OIB ipreslikaizvatka iz sudskog registra; i
  2. neobvezujuću ponudu kupoprodajne cijene za predmetne nekretnine.

Pismo namjere s naznakom „ISKAZIVANJE INTERESA ZA KUPNJU NEKRETNINE U PULI – ne otvarati“ potrebno je dostaviti na adresu: HRVATSKI ZAVOD ZA MIROVINSKO OSIGURANJE, Odjel za gospodarenje nekretninama, A. Žaje 44, 10 000 Zagreb.

Nekretninu je moguće pregledati radnim danom od 08:00 do 16:00 sati, uz najavu dan prije na broj telefona052/390-302.

III. Ovaj javni poziv ne predstavlja ponudu za prodaju predmetnih nekretnina te ne obvezuje suvlasnike prema zainteresiranim kupcima. Uz to, suvlasnicipridržavaju pravo da ne pristupe prodaji nekretnina, jer će nakon dostavljenih pisama namjere i ponuđene kupoprodajne cijene utvrditi postojanje poslovnog interesa za njihovom prodajom.

HRVATSKI ZAVOD ZA MIROVINSKO OSIGURANJE

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.