Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 6° 1n
Sutra: 6° 6° 1n
11. prosinca 2019.
Zabavan ulazak u novu ljetnu sezonu u Njivicama na Krku

Festival leda

Festival leda
Festival leda
Autor:
Objavljeno: 4. lipanj 2019. u 15:19 2019-06-04T15:19:00+02:00

Odlično posjećen Festival leda izvrstan uvod u ljetnu sezonu u Njivicama na Krku

Otok Krk bio je predivna pozornica Festivalu leda, koji se u organizaciji Njivice resorta  i Turističke zajednice Omišlja, održao prošlusubotu i koji je privukao mnoge posjetitelje upravo u Njivice. Praćen laganim ljetnim hitovima, Festival leda posebno je bio zanimljiv zbog svoje raznolike ponude koktela, koji su se posluživali u čašama izrađenima od leda. Brojni posjetitelji su isprobali svoje kreativne vještine izrađujući skulpture u ledu s raznim morskim motivima. Subotnja večer započela je nastupom benda Insula, koji je rasplesao i raspjevao posjetitelje. Tijekom večeri iskusni skulptori suna rivi ispred Hotela Jadran u pratnji glazbe izrađivali veliku skulpturu morskoga psa.

Festival leda 04

Ovo ljeto vas u Njivice resort-u (link: https://www.njiviceresort.com/) očekuje bogat program evenata za čitavu obitelj. Glavni ljetni hit je Festival sladoleda  koji će se održati 14. i 15. srpnja. Upravo ovaj obiteljski event predstaviti će raznolike okuse ove svima nam najdraže ljetne poslastice! Osim sladoleda, goste očekuju razne igre na plaži, ulični akrobati, foto korner, radionice alii mnoge nagrade.

Njivice Resort

Ukoliko planirate posjetiti neki od mnogobrojnih ljetnih događanja na otoku Krku i u Njivicama, potražite smještaj u Hotelu Jadran ili Hotelu Beli kamik ili u jedinstvenim mobilnim kućicama kampa Njivice. Od ove godine posebnost Njivice Resorta su nove vile Flora Green Villas, koje savršenom sinergijom arhitekture i prirode pružaju najvišu razinu kvalitete odmora i usluga!

Vidimo se ovo ljeto u Njivicama!

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.