Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
27. siječnja 2020.

Budi najBLOGERICA – nagradni modni natječaj

Objavljeno: 10. veljača 2018. u 0:01 2018-02-10T00:01:00+01:00

Pravila nagradnog natječaja „Budi najBLOGERICA” – nagradni modni natječaj

Članak 1.

Priređivači nagradnog natječaja su Tower Center Rijeka i Novi list d.d. (u daljnjem tekstu: Organizator). Osoba koja se prijavi radi sudjelovanja na Natječaju dalje se u tekstu naziva Sudionik. Nagradni modni natječaj (u daljnjem tekstu: natječaj) provodi se u svrhu promocije usluga Organizatora na svim platformama Tower Centra Rijeka i Novog lista.

Članak 2.

Natječaj se provodi u trajanju od 10. do 22. veljače 2018.

Nakon zatvaranja natječaja, od svih pristiglih radova žiri će odabrati najbolje kandidate, te ih pozvati na sudjelovanje u završnom eventu koji će se održati 10. ožujka u Tower Centru Rijeka gdje će se proglasiti „NajBlogerica“.

Članak 3.

Pravo sudjelovanja u Natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj.

Članak 4.

Za sudjelovanje u Natječaju potrebno je;

1. imati javan Instagram profil

2. poslati 3 fotografije s prijedlozima stylinga

3. poslati prijedlog/skicu prve objave na budućem blogu u word formatu

Organizatori neće imati pristup korisnikovom Instagram profilu ili adresi elektroničke pošte, niti će se koristiti i pristupati korisnikovim podacima na toj mreži i kanalu komunikacije, osim onih podataka koji su javno dostupni. Svako korištenje lažnih ili dvostrukih profila ili opravdana sumnja u postojanje istih, sankcionirat će se eliminacijom Sudionika iz Natječaja.

Organizator ne može znati koji osobni podaci će biti prenijeti društvenim mrežama, niti na koji način i u kojem opsegu će takvi podaci biti korišteni od strane istih ili trećih osoba. Preporuča se Sudioniku da se upozna s pravilima zaštite podataka na spomenutim društvenim mrežama.

Članak 5.

Sudjelujući u Natječaju, Sudionik pristaje da Organizator prilikom provedbe nagradnog natječaja i završnog eventa, koristi Sudionikove dostavljene materijale, u promocijske svrhe na svim platformama Organizatora, bez potrebe za navođenjem imena autora i to vremenski, prostorno, medijski i sadržajno neograničeno te bez posebne naknade autoru osim nagrade na koju ima pravo ukoliko je dobitnik Natječaja. Sudionik daje suglasnost Organizatoru da na temelju svojeg prava iskorištavanja iz ovog članka to pravo prenese na treće osobe u istom opsegu.

Članak 6.

U Natječaju će sudjelovati Sudionici čije prijave stignu do 22. veljače 2018.

Od svih prijavljenih radova, komisijski će biti određeno tko će biti pozvan na sudjelovanje u završnom eventu.

Na završnom eventu ukupno će biti proglašeno 3 Sudionika koji će osvojiti nagrade iz nagradnog fonda.

Pobjednici će biti objavljeni na medijskim platformama Organizatora.

Nagrade za pobjednike:

Prva nagrada

1. DSLR fotoaparat NIKON D5300 KIT AF-P 18-55VR

2. edukativni tečaj u Algebra centru u Rijeci i pomoć pri pokretanju modnog bloga. Edukativni tečaj će vam pomoći da pokrenete svoj prvi modni blog, naučite korisne vještine i brže uđete u svijet uspješnih blogera.

3. mobilni uređaj Huawei P9 Lite (2017)

4. novčanu nagradu u iznosu 1.000 kuna na American potrošačkoj kartici za kupovinu u Tower centru Rijeka

Druga i treća nagrada:

1. mobilni uređaj Huawei P9 Lite (2017)

2. novčani iznos od 500,00 kuna na Golden Tower kartici.

Sudionik nema pravo zahtijevati drugačiju nagradu od onih koje su ovdje navedene. Nagrada nije zamjenjiva za novac, druge proizvode ili usluge. Sudionike koji su dobitnici natječaja Organizator će nagraditi na završnom eventu. Preuzimanjem nagrade od strane Sudionika prestaju sve obveze Organizatora prema njemu temeljem ovog nagradnog natječaja.

Članak 7.

Organizator će pregledati sve prijavljene sadržaje na nagradni zadatak i zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati prijavljene Sudionike ako:

· Sudionik prekrši Pravila;

· Sudionik ne odgovori na upit Organizatora u roku od 24 sata ili ostavi netočne osobne podatke ili iz drugog razloga nije moguće stupiti s njim u kontakt;

· se napisani komentar Sudionika u Natječaju ne pridržava teme Natječaja;

· prijavljeni komentar Sudionika na nagradno pitanje nije autorsko djelo Sudionika koji se prijavljuje, ili Sudionik ne pruži dokaz o autorskom djelu u roku od 24 sata na upit Organizatora;

· Sudionik se koristi lažnim profilom kako bi se prijavio na Natječaj. Lažnim profilima će se smatrati svi profili za koje postoji razumna sumnja da su kreirani isključivo u svrhe sudjelovanja na Natječaju;

· prijavljeni radovi na nagradni natječaj je uvredljivog ili vulgarnog sadržaja, spominju se ili prikazuju javne osobe ili napisani tekst na bilo koji način predstavlja sadržaj koji nije u skladu sa zakonom.

Članak 8.

Organizator zadržava pravo prekinuti Natječaj, u slučaju okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći, u kojem slučaju se oslobađa svih mogućih nastalih obveza prema Sudioniku. Sudionik koji sudjeluje u Natječaju prihvaća prava i obveze iz Pravila. Organizator zadržava pravo promjene Pravila, o čemu će svi Sudionici biti pravovremeno obaviješteni objavom na stranici www.novilist.hr

Članak 9.

Vaše podatke koje dajete isključivo za potrebe potpune funkcionalnosti ovog natječaja, dajete Organizatoru.

Sudionik je slobodan u svakom trenutku uskratiti svoj pristanak u pogledu prikupljanja i obrade osobnih podataka i prihvaća da takvo uskraćivanje može dovesti do nemogućnosti sudjelovanja na Natječaju.

Ukoliko je Sudionik malodobna osobe, Organizator će za sudjelovanje u završnom eventu tražiti suglasnost roditelja ili skrbnika a nakon prezentiranja isprava iz kojih će biti razvidan rodbinski odnos.

Članak 10.

Dobitnici ne snose obavezu plaćanja nikakvih poreza, obveze ili naknada direktno povezanih s nagradama.

Članak 11.

U slučaju spora između Organizatora i sudionika nagradnog natječaja nadležan je Općinski sud u Rijeci.

U Rijeci, 10.veljače 2018.  

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu
Biramo najbolje privatne iznajmljivače

Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu