Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 7° 4n
Sutra: 7° 7° 4n
19. siječnja 2020.
Nagradna igra

Antonio Blečić preuzeo lijepi dar Novog lista

Antonio Blečić preuzeo lijepi dar Novog lista
Antonio Blečić preuzeo lijepi dar Novog lista
Objavljeno: 27. travanj 2018. u 9:10 2018-04-27T09:10:12+02:00

Mazda je uz privlačni dizajn, poznata i po izvrsnim motorima. U ovom slučaju riječ je o benzincu zapremine 1,5 litara koji razvija 75 KS tako da je riječ o trajnom i štedljivom motoru

Ushit nakon sretnog dobitka, Mazde 2 iz nagradne igre Novog lista koji je zahvatio obitelj Blečić s Pehlina, jučer se opet razbuktao jer u salonu Mazda Auto Hrvatske u Čavlima organizirana je svečana dodjela tog automobila.

Na dodjelu sa strane Mazde i Auto Hrvatske došli su Šime Klanac, direktor prodaje Auto Hrvatska Automobili, Rino Diraka, voditelj prodaje Mazda vozila u Čavlima te Ivana Blažina iz odjela marketing Auto Hrvatska Automobili. Druga strana, vidno razdragana imala je također svoj prošireni sastav. Ponajprije tu je bio Adriano Blečić dobitnik nagrade, sjajne Mazde 2 kao i njegov otac Gordan Blečić. No najvažnija je ipak bila mam i nona Blaženka Blečić koja je i najzaslužnija što je od jučer njezin unuk ponosni vozač novog automobila. Ona je skupljala kupone i ubacila ih u za to predviđeno mjesto tako da je Adriano s povećom količinom nevjerice primio informaciju kako je upravo on dobitnik. Iako je nona Blaženka dugogodišnja pretplatnica Novog lista, pa tako i uporna, ustrajna u skupljanju kupona i sudjelovanju u nagradnim igrama, nikad nije ništa dobila. A onda – premija, skupocjeni i vrlo privlačni automobil ugledne japanske automobilske kuće.

A Mazda je uz privlačni dizajn, poznata i po jako dobrim motorima. U slučaju novolistovske nagrade riječ je o benzincu zapremine 1,5 litara koji razvija 75 KS tako da je riječ o trajnom i štedljivom motoru. Konkretno, prosječna potrošnja Mazde2 opremljene s ovakvim motorom je samo 4,7 litara. Nešto je rastrošnija u gradskom prometu kad »traži« 6,1 litru, no s druge strane, laganom vožnjom u »otvorenom prometu« može se proći i s nevjerojatno niskih 3,9 litara što je jasno i po emisiji CO2 od samo 110 g/km.

Zadovoljni su jučer bili i djelatnici Auto Hrvatske jer Mazda2 je automobil koji posebno lijepo pristaje mladima tako da će im Adriano biti jako dobar »maneken«. Također, više je no sigurno da će o budućoj sigurnosti i tehničkoj ispravnosti automobila brigu nastaviti voditi upravo njihovi stručni ljudi, serviseri zaposleni u Mazdinom salonu Čavle. (N.L.)

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.