#EKO3D radionica

Prijave u tijeku: Kreativno i eko 3D print druženje u prostorijama Gradske knjižnice Rijeka

P. N.

FOTO/Gradska knjižnica Rijeka

FOTO/Gradska knjižnica Rijeka

Događanje je dio pokretanja Zelenog kutka Gradske knjižnice Rijeka u suradnji s American Cornerom. 



Gradska knjižnica Rijeka priprema zanimljivu i kreativnu radionicu u prostorijama ogranka Trsat. U njihovom malom “labu” u American Corneru pripremaju novo kreativno 3D print druženje. 3D printanje je jedan od ekološki (naj)prihvatljivijih načina proizvodnje ako imamo na umu količinu proizvodnje otpada u tijeku proizvodnje i mogućnosti odabira materijala za ispis koji se mogu reciklirati, stoji na mrežnim stranicama knjižnice.


20.11 u 17 sati održat će se radionica planiranja i izgradnje malog sustava za samozalijevanje. Sudjelovati mogu svi stariji od deset godina te odrasli, a radionica traje dva sata. Sudjelovanje je slobodno za članove Gradske knjižnice Rijeka, a obvezna je prijava na e-mail [email protected], porukom Facebook stranici American Corner Rijeka ili osobno za pultom u Ogranku Trsat. 


Događanje je dio pokretanja Zelenog kutka Gradske knjižnice koji u suradnji s American Cornerom Rijeka, život počinje istu srijedu 20. 11. u 18 sati predavanjem Hoćemo li ikad više vidjeti snijeg u Rijeci?!” udruge Rimeteo.