Završna produkcija

TRY Theatre: Premijera predstave Your Play u Filodrammatici

Kim Cuculić



RIJEKA Predstava »Your Play«, nova produkcija riječke kazališne udruge TRY theatre, premijerno će biti izvedena u četvrtak, 19. travnja u Filodrammatici u 19 sati. »Your Play« je završna produkcija srednjoškolske grupe TRY theatrea. Napisana kao kazalište apsurda i podijeljena u šest scena, ova predstava kroz britki humor i satiru nosi ozbiljnu poruku.


Predstava će potaknuti mlade ljude, ali i one starije, na razmišljanje o sustavu koji su stvorili i u kojem svakodnevno žive. Osim što potiče mlade na zdravo propitivanje svojeg prostora i uloge unutar društva, ova predstava može poslužiti i roditeljima i profesorima kao uvertira u ozbiljne rasprave s adolescentima.


Predstava je namijenjena starijima od 12 godina, a može se pogledati još 20., 21. i 22. travnja u dvorani Filodrammatice u 19 sati. »Your Play« je na engleskom jeziku s titlovanim prijevodom, a ulaznice se mogu kupiti na ulazu dvorane 30 minuta prije početka predstave po popularnoj cijeni od 20 kuna. Rezervacije na e-mail: [email protected].