Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
14. listopada 2019.
Ispis članka: Spasitelji krenuli u akciju vađenja ženskog tijela iz vode, nitko nije mogao očekivati što će zapravo naći - Novi List

NoviList.hr

Spasitelji krenuli u akciju vađenja ženskog tijela iz vode, nitko nije mogao očekivati što će zapravo naći

Bolji ishod

19. rujan 2018 18:35

Napisao: P. N.

Na poziv dojave o plutajućem ženskom tijelu u rijeci, australski su vatrogasci dohrlili u pomoć, no tijelo koje su izvukli nije bilo ljudsko

Foto Pixabay.com

Neobično sretan i smiješan završetak akcije spašavanja zbio se u austrijskom gradu Steyru gdje je na poziv uznemirenih građana grupa vatrogasaca izvukla nepomično 'tijelo' iz obližnje rijeke nakon što policija nije uspjela identificirati o čemu je riječ.

Pogled iz blizine oduševio je mnoge jer je ispalo da je spomenuto "žensko tijelo" zapravo seks lutka za napuhavanje koju je očito neki nezadovoljni korisnik s malko pomaknutim smislom za humor odbacio.

Ovo nije prvi takav slučaj, ističe Metro UK, navodeći slučaj u Amsterdamu kada su zabrinuti susjedi nazvali policiju jer je na prozoru u obližnjem stanu neobično dugo staja nepoznata žena.

S obzirom da nije odgovarala na zvuk zvona, susjedi i policija pomislili su da je mrtva, a nakon provale vrata ispostavilo se da je riječ o lutki za napuhavanje.