Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 3° 1
Sutra: 3° 3° 1
12. prosinca 2019.
Ispis članka: 'Pomozi mi, što da odjenem za spoj?': Samohrani otac i njegova kćer postali zvijezde društvenih mreža - Novi List

NoviList.hr

'Pomozi mi, što da odjenem za spoj?': Samohrani otac i njegova kćer postali zvijezde društvenih mreža

Viralni hit

17. srpanj 2019 07:55

Napisao: Portal Novilist.hr

Carli je objavila seriju poruka koje joj je slao njezin tata, a u svakoj ju je pitao što da obuče.

FOTO/Twitter @saville_carliii

Carli Saville (19) je na Twitteru objavila fotke svog tate Jeffa, u kojima on isprobava različite kombinacije za spoj, prenosi Yahoo

Carli nije ni sanjala da će upravo te fotke postati viralni hit. Nakon što su podijeljene 6 tisuća puta i prikupile više od 167 tisuća "lajkova", Jeff je postao vrlo popularan otac. Za Yahoo je rekao da ga sada puno puta zovu na spoj.

Carli je objavila seriju poruka koje joj je slao njezin tata, a u svakoj ju je pitao što da obuče.

"Život sa samohranim ocem, ispitivanje o kombinacijama. Moje srce", napisala je uz fotke.

Fotke prikazuju Jeffa koji isprobava dvije različite košulje, a piše "Hello", kada njegovoj kćerki treba duže za odgovor.

Ekipa na društvenim mrežama se odmah zaljubila u Jeffa.

"On je sada samohrani otac Twittera, čuvaj ga pod svaku cijenu", stoji u jednom od komentara.

"Moja mama treba muškarca", kaže drugi komentar, a pišu se i nebrojene simpatične situacije koje drugi ljudi imaju sa svojim samohranim očevima.

Kada je netko napisao: "Večera je na nama ako dobije spoj", Carli je odgovorila: "S obzirom na to da je izvisio, mislim da će mu biti drago kad ovo čuje". 

Carli nije odmah rekla tati da su njegova modna savjetovanja javna. "Nisam htjela da u istoj večeri bude i tužan i ljut. Mislila sam da će mu možda biti malo neugodno, ali na kraju je sve dobro prihvatio. Bio je uzbuđen gledajući kako tweet dobiva sve više pozornosti", kaže Carli. 

"Rekao sam - mora da me zezaš. Nisam čak ni imao profil na Twitteru, nisam ni znao što je to", rekao je Jeff.

Jeff je sada na svom novonastalom Twitter profilu pod opis napisao: "Otac pun ljubavi koji podiže četiri prekrasne djevojke u duhu Krista". 

"Mislim da mi je Bog dao neku vrstu platforme, na ludi način, da podijelim poruku o tome koliko je veza posebna. Znam dovoljno nakon razvoda i znam gdje trebam biti u ovom trenutku u životu. Imam još trideset ili četrdeset godina za proživjeti, i budem li imao sreće, želim ih proživjeti kako treba", objašnjava Jeff. 

Jeff se sada sviđa ljudima diljem svijeta. Mnogi korisnici mu šalju fotke svojih samohranih majki. Jeff kaže da ga puno pozivaju van, ali da je on vrlo privatan po tom pitanju. 

"Neobično je. Zabavno. Nevjerojatno. Ne znam što bih rekao", dodaje. "Gotovo sam pao na koljena", kaže Jeff jer su mu u jednom lokalnom restoranu nedavno i zapljeskali. 

Carli je sretna jer njen tata uživa u centru pozornosti. "Nadam se da će pronaći srodnu dušu i nekoga tko će mu pružiti sreću do kraja života. On to zaslužuje više od ikoga koga poznajem", kaže Carli za Yahoo