Odluka Vijeća

Zimi će ceste čistiti DVD ‘Ivan Zoretić Španac’ iz Jelenja

Sanja Gašpert

Snimio Sergej DRECHSLER

Snimio Sergej DRECHSLER

Prihvaćena je ponuđena cijena DVD-a Jelenje od 132.800 kuna bez PDV-a, odnosno ukupna cijenom od 166 tisuća kuna. Ugovor između koncesionara i Općine Jelenje potpisan je na rok od godinu dana



JELENJE  Općinsko vijeće Jelenje donijelo je odluku o prihvaćanju ponude Dobrovoljnog vatrogasnog društva Ivan Zoretić-Španac Jelenje za održavanje nerazvrstanih cesta u zimskim uvjetima na jelenjskom području, koje će se provoditi na temelju ugovora o povjeravanju poslova, a sukladno operativnom planu za održavanje nerazvrstanih cesta i ostalih javnih površina u zimskim uvjetima, za sezonu 2018./2019.


Prihvaćena je ponuđena cijena DVD-a Jelenje od 132.800 kuna bez PDV-a, odnosno ukupna cijenom od 166 tisuća kuna. Ugovor između koncesionara i Općine Jelenje potpisan je na rok od godinu dana.


Inače, na poziv na dostavu ponude za povjeravanje poslova za obavljanja komunalne djelatnosti održavanja nerazvrstanih cesta u zimskim uvjetima pristigle su dvije ponude – već spomenuta i prihvaćena jelenjskog DVD-a i ponuda tvrtke Ceste – Rijeka d.o.o. Kukuljanovo.




Povjerenstvo za provedbu postupka nabave na svojoj je sjednici razmatralo pregled i ocjenu pristiglih ponuda te je temeljem dostavljenih dokaza i izjava te kriterija za odabir ponude predložilo odabir ponuditelja DVD-a Ivan Zoretić-Španac Jelenje.