'Maškarani Pehlin'

Zbog maškara u nedjelju zatvoren jedan dio ceste Turkovo – Pehlin

P. N.

NL arhiva

NL arhiva

Za vrijeme trajanja zabrane prometovanja na dionici ceste Turkovo – Pehlin, tranzitni promet će se odvijati obilaznim pravcem (od čvora Štefani preko čvora Hosti na čvor Rujevicu i dalje u smjeru centra Rijeke Ulicom Antuna Barc.



 


Gradski prometni centar izvješćuje javnost da će u nedjelju, 24. veljače 2019. godine od 10:00 do 14:00 sati biti zabranjeno prometovanje na dionici ceste Turkovo – Pehlin (od kbr. 40 u Ulici Turkovo do kbr. 4  u Ulici Pehlin).


Lokalni promet odvijat će se u dogovoru s policijom koja će se nalaziti na predmetnim lokacijama. Također, promet će u navedenom razdoblju biti zabranjen i u Ulici Mihovilići i Ulici Baretićevo.




 


Okupljanje maškara predviđeno je od 10:00 sati na „Okretištu Turkovo“, a u 11:00 sati povorka kreće ulicama: Turkovo, Baretićevo, Androv breg, Mihovilići i Pehlin. Predviđeno je da povorka za oko 15 sati stigne do Doma Pehlin gdje povorka zavrąava.


 


Za vrijeme trajanja zabrane prometovanja na dionici ceste Turkovo – Pehlin, tranzitni promet će se odvijati obilaznim pravcem (od čvora Štefani preko čvora Hosti na čvor Rujevicu i dalje u smjeru centra Rijeke Ulicom Antuna Barca.


 


U razdoblju zatvaranja prometa na dionici ceste Turkovo – Pehlin prigradske linije javnog gradskog prijevoznika u smjeru Viškova i Klane (linija broj 20 i linija broj 21) prometovat će (u polasku i povratku) redovitom trasom do Rujevice, odakle se uključuju na privremenu trasu – ulice: Blažićevo, Minakovo, Hosti, Drnjevići, Trampov breg, Marinići, odakle se uključuju u redovitu trasu.


U razdoblju zatvaranja prometa na dionici ceste Turkovo – Pehlin, gradska linija broj 7 u smjeru zapada prometovat će istom trasom kao i linija 7A.