Nova lokacija

Unikatne rukotvorine: Božićno izdanje artBazaara u HKD-u na Sušaku

Ivana Kocijan

Osim kupnje unikatnih rukotvorina posjetitelji će moći prisustvovati i brojnim radionicama, ali i fotografirati se u humanitarne svrhe



RIJEKA Božićno izdanje artBazaara održavat će se od danas do nedjelje, od 12 do 20 sati, na novoj lokaciji: u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku.


Izlagači na zimskom izdanju popularnog riječkog sajma rukotvorina bit će: Antiroba, Jedan, Baba’s & Craftman Workshop, Baby Leka, Čabeceda, Cake Or Die!, Eli’s Fantasy, Felurija Home, Glass Land Handmade, Grei, HOI, Illegal Lotus, Imagine Plastic, Inkognito Design, Kalla, Krakle Keramika, Krampus Oils, L’Mono, Levin Coco, Marinski Heartmades, Nakit DMZ, ojoMAGico, Paul Faber, Pekmezmed & Heartwood, Pepo.stuff, Pera Virens, Pero, Peruna, Pick A Wonder, Plastic Moon, R.A.D. – Reusedart&Design, Renčina špajzica, Sitolab, Svjetlana i WO&WI.


Pripremaju se i radionice. U petak će tako biti održana radionica za odrasle Izrada mossariuma by Pekmezmed, dok su u subotu i nedjelju na rasporedu radionice za klince. U subotu od 14 do 16 sati djevojke iz ArtMašine održat će radionicu izrade božićnih ukrasa za sve starije od 5 godina, dok će u nedjelju u istom terminu biti održana radionica za djecu osnovnoškolskog uzrasta VMB Pop up u organizaciji Vijeća mladih Benčić koja će spojiti igru, pričanje priča i likovno izražavanje.




TinyBizz Photography na artBazaaru će tijekom sva tri dana imati humanitarni fotokutak u kojem će prikupljati donacije za invalidska kolica za sportaše Košarkaškog kluba Kostrena te za azil za pse Društvo za zaštitu životinja Rijeka.


– Za uspomenu ćete s božićnog artBazaara ponijeti isprintanu veselu fotografiju, a svojom donacijom pomoći onima kojima je to potrebno. Prikupljene donacije podijeliti će se na dva jednaka dijela, poručile su organizatorice sajma.